CELEBRITIES

Adele: Φωτογραφήθηκε «βαμμένη» από πάνω ως κάτω στα χρώματα της ομάδας της για τον τελικό του Euro


The Jennettes

12 Ιουλίου 2021

Adele: Φωτογραφήθηκε «βαμμένη» από πάνω ως κάτω στα χρώματα της ομάδας της για τον τελικό του Euro
Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Adele για τον τελικό του Euro

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Euro, ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και της Ιταλίας, με την δεύτερη να κερδίζει το πανευρωπαικό πρωτάθλημα. Ο αγώνας συγκέντρωσε την προσοχή πολλών εκατομμυρίων φιλαθλων στον κόσμο και χάρισε δυνατές συγκινήσεις όπως και όλη η φετινή διοργάνωση.

Η βραβευμένη ερμηνεύτρια Adele δεν θα μπορούσε να μην δείξει την υποστήριξη της στην ομάδα της την Αγγλία, από όπου και κατάγεται.

Για αυτό το λόγο ντύθηκε από πάνω ως κάτω στα χρώματα της ομάδας της και μοιράστηκε την φωτογραφία με τους θαυμαστές της στο Instagram.

Στην εικόνα την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή με την φανέλα της ομάδας τα μαλλιά της να πέφτουν ατημέλητα στουε ώμους της και χρυσά κοσμήματα να στολίζουν τα χέρια και τα αυτιά της. Ακόμα όμως και το μανικιούρ της ήταν φτιαγμένο στα χρώματα της σημαίας της ομάδας, λευκό με τον κόκκινο σταυρό να δεσπόζει στην επιφάνεια τους.

Και μπορεί τελικά η ομάδα της να μην βγήκε νικήτρια, αλλά έδειξε την συμπαράσταση της. Στην λεζάντα έγραψε «μας κάνατε τόσο περήφανους! Φέρατε το παιχνίδι στο σπίτι μας και μας ενώσατε όλους μαζί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.