CELEBRITIES

Ο λόγος που η Adele δεν είχε διάσημους φίλους, μέχρι που γνώρισε την JLaw


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2021

Ο λόγος που η Adele δεν είχε διάσημους φίλους, μέχρι που γνώρισε την JLaw

Όταν η Adele πήρε διαζύγιο από τον Simon Konecki, δύο celebrities (και γειτόνισσές της) ήταν εκείνες που τη βοήθησαν. Η Jennifer Lawrence και η Nicole Richie. Κι όμως, παρότι σήμερα έχει μία παρέα από celebrities, άργησε να τους ανοιχτεί.

«Με έκαναν να νιώσω άνθρωπος γιατί απέφευγα να μιλήσω με οποιονδήποτε διάσημο, επειδή πίστευα πως εγώ δεν ήμουν γνωστή, πως ήμουν πολύ Βρετανίδα για κάτι τέτοιο», δήλωσε στη συνέντευξή της στο Rolling Stone.

«Δε μιλήσαμε ποτέ για δουλειά και ήταν τέλειο, γιατί τις περισσότερες φορές που συναντάω κάποιον, θέλει να ξέρει τα πάντα για τη δουλειά μου και απλώς δε θέλω να το συζητήσω. Λέω “Να πούμε κάτι άλλο; Έχω καεί”», εξήγησε.

Η Adele συνάντησε την JLaw στην τελετή απονομής των Oscars το 2013. Από τότε, άρχισαν να κάνουν παρέα κι έβγαιναν για φαγητό, ενώ συχνά τις συνόδευαν η Emma Stone και η Amy Schumer. Χάρη στην ηθοποιό «ξεκλείδωσε» και έριξε τα τείχη που είχε υψώσει γύρω της. Πέντε χρόνια μετά, στην παρέα τους μπήκε και η Cameron Diaz, αφού παρευρέθηκαν όλες μαζί σε διαδήλωση κατά του Trump.

«Όλοι βλέπουμε την επιτυχία της. Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και την ομορφιά της. Αλλά αυτό που δε βλέπετε, είναι πόσο καλή μητέρα είναι. Τι υπέροχη σύντροφος και φίλη είναι. Ότι φτιάχνει μόνη της τις στολές του γιου της για το Halloween», έγραψε η Lawrence για τη φίλη της, το 2016. «Η Adele είναι ένα δώρο, ένας θησαυρός αλλά ταυτόχρονα γλυκιά κι αστεία, έξυπνη και πανέμορφη. Σκύλα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS