CELEBRITIES

Η Adele αποκαλύπτει την έμπνευση πίσω από το Hello και όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2021

Η Adele αποκαλύπτει την έμπνευση πίσω από το Hello και όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε

Αυτήν την Κυριακή, το CBS θα μας δείξει μία Adele που δεν έχουμε ξαναδεί.

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα ερμηνεύει τραγούδια από το νέο της δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 19 του μήνα, ενώ κάθεται απέναντι από την Oprah και μιλάει για όλα – από το διαζύγιο  και τις δίαιτες, μέχρι την έμπνευση για το Hello. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, παρότι όλα γίνονται για την προώθηση του καινούργιου άλμπουμ, θα ανοίξει το show με αυτήν την παλιά επιτυχία.

«Πάντα θα ξεκινάω με το Hello», είπε. «Θα ήταν περίεργο αν το έλεγα κάπου στη μέση, ξέρεις. Οπότε ναι, αρχίζω με αυτό».

Η Adele εξήγησε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν «η αρχή της προσπάθειας να βρω τον εαυτό μου, και δεν είχα ανακαλύψει ακόμη τι έπρεπε να κάνω για να το πετύχω».

jenny.gr

Τόνισε επίσης ότι είναι ένα από τα πιο προσωπικά της τραγούδια, μέσω του οποίου απευθυνόταν τόσο στον παλιό, όσο και στον νέο της εαυτό.

«Όταν το έγραψα, ήταν μία ωδή στον μικρό μου εαυτό, στον μεγαλύτερο, όλα αυτά. Είναι ένα τραγούδι που θέλει να πει “Εδώ είμαι ακόμη”. Κάπως “Γεια, είμαι ακόμη εδώ, ακόμη υπάρχω σε κάθε πλευρά της ζωής μου”».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

Η συναυλία δε θα μεταδοθεί ζωντανά, έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί. Πέρα από τα καινούργια της κομμάτια, θα ακούσουμε και έξι από τα πιο αγαπημένα, ανάμεσά τους τα Rolling In The Deep, Skyfall,  και Someone Like You.

Διαβάστε ακόμη: Η Adele παλεύει με κασέτες και παρτιτούρες και το απολαμβάνει- Δείτε τα ξεκαρδιστικά bloopers του Easy On Me

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS