CELEBRITIES

Η Adele έβγαλε νέο τραγούδι μετά από 6 χρόνια. Είστε έτοιμοι;


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Η Adele έβγαλε νέο τραγούδι μετά από 6 χρόνια. Είστε έτοιμοι;

Μετά από έξι χρόνια αναμονής, το νέο τραγούδι της Adele κυκλοφόρησε. Επιτέλους.

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα μας βάζει σε mood φθινοπώρου, μιλάει στην ψυχή μας με τους στίχους της και, επειδή αυτό δεν της φτάνει, έχει έτοιμο και το βίντεο κλιπ.

Είχαμε ήδη πάρει μία πρώτη γεύση του νέου της αυτού κομματιού με τίτλο Easy on me, την περασμένη εβδομάδα, δε ένα Instagram live της. Δε σταθήκαμε εκεί, ωστόσο, γιατί κάποιος τη ρώτησε με πόσους έχει πάει – η απάντησή της ήταν επική.

Ολόκληρος ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και, μέσα από αυτόν, η Adele αγγίζει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, όπως έχει η ίδια αποκαλύψει. Παρότι δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, στην εξαετία που μεσολάβησε μεταξύ του τελευταίου της άλμπουμ και του επερχόμενου, παντρεύτηκε και πήρε διαζύγιο από τον επιχειρηματία Simon Konecki.

Μαζί έχουν έναν γιο, τον 9χρονο Angelo. Σε συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική Vogue, μάλιστα, αποκάλυψε ότι πολλά από τα νέα της τραγούδια είναι αφιερωμένα σε εκείνον.

«Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις» για τον χωρισμό, είπε. «Πολύ καλές ερωτήσεις, πολύ αθώες ερωτήσεις, για τις οποίες απλώς δεν έχω απάντηση».

πηγή φωτογραφίας: Instagram
 

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.