CELEBRITIES

Η Adele παλεύει με κασέτες και παρτιτούρες και το απολαμβάνει- Δείτε τα ξεκαρδιστικά bloopers του Easy On Me


The Jennettes

5 Νοεμβρίου 2021

Η Adele παλεύει με κασέτες και παρτιτούρες και το απολαμβάνει- Δείτε τα ξεκαρδιστικά bloopers του Easy On Me
Η διάσημη τραγουδίστρια την Πέμπτη ανέβασε ένα διασκεδαστικό mini video με τις πιο επιτυχημένες- behind the scenes- στιγμές κατά τη δημιουργία του νέου της video clip

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις γκάφες, τα λεγόμενα bloopers που μπορεί να απολαύσει κανείς στο τέλος των γυρισμάτων μιας ταινίας ή ενός μουσικού video clip, όπως του πολυαναμενόμενου Easy on Me της Adele.

Μπορεί να έχει ήδη σπάσει τα ρεκόρ με τη νέα της επιτυχία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η star δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κάποιες αστοχίες, οι οποίες ευτυχώς καταγράφηκαν και έγιναν οι πιο αστείες σκηνές των γυρισμάτων μέχρι να βγει το τελικό αποτέλεσμα. 

Για να μην μακρηγορούμε, η διάσημη τραγουδίστρια την Πέμπτη ανέβασε ένα διασκεδαστικό mini video με τις πιο επιτυχημένες- behind the scenes- στιγμές κατά τη δημιουργία του νέου της video clip. Στο παρακάτω υλικό, η 33χρονη Adele παλεύει με μια κασέτα, την οποία προσπαθεί επανελειλημμένως και ανεπιτυχώς να βάλει να παίξει στο vintage αμάξι της. Προσπαθεί με το χέρι της, με όλα της τα δάχτυλα, ακόμη και με τα μακριά της νύχια, ξεσπώντας σε γέλια, μέχρι που στο τέλος τα καταφέρνει. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το απολαυστικό της post στο Instagram: «Είναι όλα για το θεαθήναι. Ακολουθούν όλα τα bloopers από το video clip του Easy On Me». Στην αρχή του video, τη βλέπουμε να απαντά στο κινητό της και να λέει, γελώντας: «Παρακαλώ; Ναι, σας ακούω. Όχι, δεν είμαι εγώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Σε μία ακόμη «σοβαρή» σκηνή, τη βλέπουμε να παλεύει να σηκώσει μια βαριά βαλίτσα, λέγοντας «αυτό το γαμ...ο παλτό» ενώ φορά με άνεση τα γυαλιά του ηλίου της, προτού την παρατήσει κάτω με θυμό. Σε άλλο στιγμιότυπο, ξεσπάει σε γέλια ενώ τη φυσάει ο άνεμος με αποτέλεσμα να χτυπιέται στο πρόσωπο με παρτιτούρες κατά τη διάρκεια μιας δραματικής σκηνής.

Κατά τη διάρκεια μιας άλλης σκηνής όπου υποτίθεται ότι οδηγεί, ρωτάει την ομάδα παραγωγής για πόση ώρα πρέπει να κρατάει τα μάτια της κλειστά για να δημιουργηθεί η απαραίτητη ατμόσφαιρα αφού είναι προφανές ότι είναι στο τιμόνι. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι λατρέψαμε το συγκεκριμένο video και ήταν ό,τι πρέπει για το mood της Παρασκευής! 

Όταν η star ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, είπε ότι της πήρε τρία χρόνια για να το ολοκληρώσει και παραδέχτηκε πως ήταν σε εντελώς διαφορετική φάση από ό,τι σήμερα. Στo Easy On Me, το οποίο είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε μετά από έξι χρόνια, την βλέπουμε να εμφανίζεται με vinyl καμπαρντίνα, ζιβάγκο, παντελόνι καμπάνα, πολλά υπέροχα χοντρά κοσμήματα και blow dry χτένισμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Πρόσφατα, η Adele εμφανίστηκε και στα εξώφυλλα της αμερικανικής και της βρετανικής Vogue, φορώντας Valentino και στη Vivienne Westwood αντίστοιχα. Σύμφωνα με το Lyst, την παγκόσμια πλατφόρμα αγορών, μετά την αποκάλυψη των εξωφύλλων, οι αναζητήσεις για τους κορσέδες της Vivienne Westwood «παρόμοιες με την custom δημιουργία στη βρετανική έκδοση, σημείωσαν άνοδο 73%» και ο Valentino είδε επίσης μια αύξηση στις αναζητήσεις τα φορέματά του.

Δείτε ακόμη: Πώς συνδέονται οι Adele, Emma Stone και Jennifer Lawrence μεταξύ τους; 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.