ΣΤΙΛ

Η Chiara Ferragni βραβεύθηκε «Γυναίκα της Χρονιάς» αλλά το ολόχρυσο έργο τέχνης που φόρεσε άξιζε όλα τα βραβεία


Μάρθα Κουμπάνη

5 Νοεμβρίου 2021

Η Chiara Ferragni βραβεύθηκε «Γυναίκα της Χρονιάς» αλλά το ολόχρυσο έργο τέχνης που φόρεσε άξιζε όλα τα βραβεία
Η Chiara Ferragni έλαβε το βραβείο «γυναίκα της χρονιάς» με μια εμφάνιση βουτηγμένη στο χρυσό. Κυριολεκτικά

H διάσημη Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni, έλαβε το βραβείο "Γυναίκα της Χρονιάς" στην τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων που διοργάνωσε η γερμανική έκδοση του περιοδικού GQ στο Βερολίνο. Και αν ο τίτλος που έλαβε σας φαίνεται fancy, που να δείτε και το εκθαμβωτικό της look για την περίσταση για το οποίο μιλούν σήμερα όλοι.

H 34χρονη Chiara, επέλεξε να φορέσει ένα φαρδύ μαύρο παντελόνι, αλλά το συνδύασε με ένα ολόχρυσο μπούστο που απεικόνιζε το γυμνό γυναικείο στήθος, δημιουργία του οίκου Sicaparelli. To ιδιαίτερο αυτό custom made top που έμοιαζε εμ αληθινό έργο τέχνης αποκάλυπτε την πλάτη της. 

jenny.gr

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chiara εμφανίζεται με Sciaparelli, αφού το ίδιο είχε κάνει και πριν λίγες εβδομάδες στο Παρίσι. Εκεί την είδαμε με μαύρο top από διαφάνεια και δύο χρυσές πινελιές που κάλυπταν τις θηλές της.

 

 

Hμιδιάφανο μαύρο top, σκούρο τζιν παντελόνι, μαύρα φλατ μποτάκια και χρυσά κοσμήματα Schiaparelli. Για την ακρίβεια η Chiara δεν φορούσε κάποιο statement κολιέ. Τα κοσμήματα ήταν στις θηλές της! Το look συμπληρώναν δύο χρυσές καρφίτσες σε σχήμα, μύτης και αυτιού, τα οποία στόλιζαν το jacket της.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.