CELEBRITIES

Η Αdele μας ξεναγεί στο σπίτι της, δείχνει την κορνιζαρισμένη τσίχλα της Celine Dion και απαντάει στo δίλημμα Harry ή William


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2021

Η Αdele μας ξεναγεί στο σπίτι της, δείχνει την κορνιζαρισμένη τσίχλα της Celine Dion και απαντάει στo δίλημμα Harry ή William

Ακούγεται κλισέ αλλά είναι είναι η χρονιά της Adele. Ή τουλάχιστον της επιστροφής της: Από το διπλό εξώφυλλό της στις Vogue Νοεμβρίου, μέχρι την κυκλοφορία του νέου της single «Easy on Me» (το πρώτο της εδώ και έξι χρόνια) και το επερχόμενο άλμπουμ, η τραγουδίστρια είναι πιο απασχολημένη από ποτέ. Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα βρήκε χρόνο για να απαντήσει στις 73 ερωτήσεις της Vogue, σε ένα απολαυστικό βίντεο.

«Τυπική Βρετανίδα, που φοράει αθλητική φόρμα στους 32 βαθμούς Κελσίου», εξηγεί η Adele καθώς ξεφορτώνει το αυτοκίνητό της και σκέφτεται πώς ο COVID-19 την έφερε σε επαφή με το σπίτι της. Ωστόσο δηλώνει απόλυτα έτοιμη να ξεκινήσει περιοδεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα: «Συνεχίστε να φοράτε τις μάσκες σας και μην διαδώσετε αυτό το Delta, και ποιος ξέρει;».

Δεν μπορείς να την κάνεις να ξεχάσει τον ύμνο της Hotspur Football Club, ακόμα και όταν ξεφορτώνει τρόφιμα στο ευάερο, ευρύχωρο σπίτι της στο Λος Άντζελες, στο οποίο μας ξεναγεί στο βίντεο. «Το σαρκαστικό μου χιούμορ στην πραγματικότητα δεν ταξιδεύει», λέει Adele για την προσαρμογή στην κουλτούρα των ΗΠΑ από την Αγγλία.

Παραδέχεται για μια ακόμη φορά ότι δεν της αρέσει να την αναγνωρίζουν δημοσίως, αλλά έχει μάθει να ζει με αυτό. Αν κάτι πρέπει να ξέρετε για το νέο άλμπουμ της Adele, είναι ότι ορισμένα από τα τραγούδια της την κάνουν ακόμα να κλαίει -πράγμα που σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να επενδύσουμε σε μια καλή, αδιάβροχη μάσκαρα.

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αντικείμενο που έχει για το οποίο είναι πιο υπερήφανη, η Adele αποκάλυψε ότι έχει στο σπίτι της κορνιζαρισμένη μια τσίχλα της Celine Dion.

«Ο James Corden, που είναι φίλος μου, έκανε Carpool Karaoke μαζί της και ήξερε πόσο φαν της είμαι. Οπότε, την έβαλε να φτύσει την τσίχλα της σε ένα χαρτί και την τοποθέτησε σε κορνίζα για χάρη μου», εξήγησε η ερμηνεύτρια.

Η Adele κλήθηκε να απαντήσει και σε μερικές πιο "τζιζ" ερωτήσεις. Στο δίλημμα πρίγκιπας Harry ή William επέλεξε τον πρώτο, διάλεξε τους Blur αντί των Oasis, ενώ στο ερώτημα «Spice Girls ή Beatles» απάντησε: «Είναι λίγο άδικο αλλά θα πω Spice Girls».

Καθώς έχει δηλώσει τεράστια fan της Beyonce δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με τα αγαπημένα albums της σταρ: «I Am... Sasha Fierce», «Lemonade» και «B'Day». 

Δείτε το βίντεo:

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS