ΣΤΙΛ

Το τραγούδι της Adele ήταν υπέροχο, αλλά το look της στο video ακόμα καλύτερο


Μάρθα Κουμπάνη

15 Οκτωβρίου 2021

Το τραγούδι της Adele ήταν υπέροχο, αλλά το look της στο video ακόμα καλύτερο
Το τραγούδι της Adele ήταν υπέροχο Αλλά το look της στο video ακόμα καλύτερο

Πρέπει παραδεχτούμε ότι η Adele ακόμα και όταν τραγουδάει τραγούδια για τον χωρισμό, ξέρει πώς να διατηρήσει το glam.

Στο τελευταίο της κομμάτι Easy On Me, το οποίο είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε μετά από έξι χρόνια, την βλέπουμε να εμφανίζεται με vinyl καμπαρντίνα, ζιβάγκο, παντελόνι καμπάνα, πολλά υπέροχα χοντρά κοσμήματα και blow dry χτένισμα. Ενώ το βίντεο ξεκινά ασπρόμαυρο, τελικά περνά σε πλήρες χρώμα, το οποίο μας δίνει μια ματιά σε ολόκληρο το ντύσιμο που είναι ένα πανέμορφο φθινοπωρινό maroon. Τα ασορτί βαθυκόκκινα νύχια και το χαρακτηριστικό eyeliner της ολοκληρώνουν το look.

 

Πρόσφατα, η Adele εμφανίστηκε και στα εξώφυλλα της αμερικανικής και της βρετανικής Vogue, φορώντας Valentino και στη Vivienne Westwood αντίστοιχα. Σύμφωνα με το Lyst, την παγκόσμια πλατφόρμα αγορών, μετά την αποκάλυψη των εξωφύλλων, οι αναζητήσεις για τους κορσέδες της Vivienne Westwood «παρόμοιες με την custom δημιουργία στη βρετανική έκδοση,σημείωσαν άνοδο 73% » και ο Valentino είδε επίσης μια αύξηση στις αναζητήσεις τα φορέματα του.

Προβλεπεται λοιπόν το look της στο video να προκαλέσει ντελίριο shopping για βερνίκια, παλτό, ζιβάγκο σε καφέ-μπορντό αποχρώσεις.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.