CELEBRITIES

Η Cameron Diaz μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να εγκαταλείψει την υποκριτική


The Jennettes

14 Αυγούστου 2021

Η Cameron Diaz μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να εγκαταλείψει την υποκριτική
Η Cameron Diaz αποτελούσε για πολλά χρόνια τη φαντασίωση κάθε άνδρα. Από την ατίθαση νεαρή στο The Sweetest Thing, στον δυναμικό «άγγελο» στο Charlies Angel's και -πιο πρόσφατα - ως μια πολύ ιδιότροπη δασκάλα στο «Bad Teacher». Τώρα, μιλάει για την απόφασή της να απομακρυνθεί από το επάγγελμα που την έκανε διάσημη, και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.

Η Cameron Diaz αποτελούσε για πολλά χρόνια τη φαντασίωση κάθε άνδρα. Από την ατίθαση νεαρή στο The Sweetest Thing, στον δυναμικό «άγγελο» στο Charlie's Angels και -πιο πρόσφατα - ως μια πολύ ιδιότροπη δασκάλα στο Bad Teacher.

Τώρα, μιλάει για την απόφασή της να απομακρυνθεί από το επάγγελμα που την έκανε διάσημη, και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.

Η 48χρονη σταρ συνομίλησε με τον Kevin Hart στο talk show του, Hart to Heart, και εξήγησε ότι τελικά, η υποκριτική απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο από τη ζωή της.

«Γιατί η Cameron Diaz απομακρύνθηκε από τον κόσμο της υποκριτικής;», τη ρώτησε ο 42χρονος κωμικός. «Τι είναι αυτό που σε παρακίνησε να σταματήσεις;».

Η Cameron απάντησε λέγοντας ότι «όταν κάνεις κάτι σε πολύ υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα», άλλα μέρη του εαυτού σου «πρέπει να παραδοθούν σε άλλους ανθρώπους».

Ανέφερε ότι γύρω στα 40 της άρχισε να συνειδητοποιεί ότι υπήρχαν «τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που δεν τα διαχειριζόμουν». «Η υποκριτική είναι διασκεδαστική, τη λατρεύω», είπε, προσθέτοντας αργότερα ότι ήθελε να ενσωματώνει περισσότερη απλότητα στη ζωή της κάθε μέρα.

jenny.gr

«Ήθελα πραγματικά να κάνω τη ζωή μου πιο διαχειρίσιμη, από εμένα την ίδια», εξήγησε. «Η καθημερινή μου ρουτίνα είναι κυριολεκτικά αυτό που μπορώ να καταφέρω να κάνω μόνη μου».

Μετά την απόφαση που πήρε, δήλωσε πως νιώθει ολοκληρωμένη.

Σημείωσε επίσης ότι μετά την αποχώρησή της από την υποκριτική, είχε χρόνο για «όλα αυτά τα πράγματα για τα οποία δεν είχα χρόνο πριν» - όπως να γνωρίσει τον σύζυγό της Benji Madden, και να δημιουργήσει οικογένεια. Η Cameron και ο Benji καλωσόρισαν την κόρη τους Raddix τον Δεκέμβριο του 2019.

«Τώρα είμαι εδώ και αυτό είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», είπε. «Να κάνω οικογένεια, να είμαι παντρεμένη και να αποκτήσω τον μικρό "πυρήνα" της οικογένειας μας. Είναι απλά το καλύτερο πράγμα».

«Δεν έχω πλέον ό, τι χρειάζεται ώστε να δώσω σε μια ταινία αυτό που πρέπει. Όλη μου η ενέργεια είναι εδώ», πρόσθεσε.

Δείτε ακόμη: «Δουλεύουμε εξίσου σκληρά με τους άνδρες»: 10 διάσημες που έγιναν υπέρμαχοι της ίσης αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.