ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα tips που ακολουθεί πιστά η Cameron Diaz και δημιουργεί το πιο φυσικό μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

30 Ιουλίου 2020

Τα tips που ακολουθεί πιστά η Cameron Diaz και δημιουργεί το πιο φυσικό μακιγιάζ

Αν μια star έπαιρνε το Oscar για natural makeup look, αυτή δεν θα ήταν άλλη από τη λαμπερή Cameron Diaz που αναμφισβήτητα αποτελεί μια φανατική οπαδό της φυσικής ομορφιάς -και δεν το κρύβει σε κάθε εμφάνισή της. Στα 47 της χρόνια υποστηρίζει τη φυσικότητα και μάλιστα, έχει γράψει και βιβλίο με τον τίτλο "The Body Book".

Η ίδια θέλει κάθε γυναίκα να απλοποιήσει στο ελάχιστο τη ρουτίνα μακιγιάζ, διατηρώντας παράλληλα μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ο διάσημος makeup artist Erwin Gomez και προσωπικός σύμβουλος ομορφιάς της Cameron Diaz, αναφέρει:

«Η Cameron αναβλύζει μια φυσική γοητεία, η οποία δεν στηρίζεται σε βαριά foundations ή άλλα προϊόντα κάλυψης. Και αυτό επειδή η επιδερμίδα της είναι εκ φύσεως δυσανεκτική και υπερευαίσθητη σε κάθε είδους “καμουφλάζ”. Κάθε απόπειρα σκληρού μακιγιάζ που προσπάθησα να εφαρμόσω στο πρόσωπό της -ακόμη και λίγα λεπτά πριν ένα shooting για μια κινηματογραφική σκηνή- δεν απέδιδε. Γιατί; Επειδή η Diaz δεν είχε προετοιμάσει κατάλληλα την επιδερμίδα της.

https://instagram.com/p/BMjvyRmA620

H Gomez συμβουλεύει: «Ξεκινήστε, καθαρίζοντας και ενυδατώνοντας το πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, απλώστε ένα primer για να καλύψετε τους πόρους και να δώσετε στο μακιγιάζ σας έναν ομαλό καμβά για να λειτουργήσει ως φράγμα μεταξύ του δέρματος και των προϊόντων. Ένα αγαπημένο beauty trick της είναι ότι το κραγιόν εκτός από τα χείλη, το απλώνει και στα μάγουλα σαν ρουζ, δίνοντας τους χρώμα υγείας και ζωντάνιας.

https://instagram.com/p/B_TEQ06BTm7

Ακόμη, οι αγαπημένες της σκιές είναι σε γήινες αποχρώσεις δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Η μάσκαρα είναι το πιο σημαντικό προϊόν που πάντα έχει στην τσάντα της και λατρεύει να τονίζει το βλέμμα της με αρκετές στρώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.