CELEBRITIES

Cameron Diaz: «Ζω έναν παράδεισο με την κόρη μου»


The Jennettes

24 Ιουλίου 2020

Cameron Diaz: «Ζω έναν παράδεισο με την κόρη μου»

Κατά τη διάρκεια εμφάνισης της Cameron Diaz στο "The Tonight Show with Jimmy Fallon" μέσω κοινωνικής πλατφόρμας, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τις ωραίες στιγμές που πέρασε με την κόρη της κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

«Ήταν ένας παράδεισος. Κυριολεκτικά κάθε μέρα, υπάρχουν μόνο άλματα και δεν είναι το ίδιο μωρό που ήταν χθες», είπε η Diaz. «Το χθες έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί, και σήμερα είναι μια νέα μέρα, και αύριο θα είναι μια νέα μέρα και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιδί».

jenny.gr

«Είναι τόσο ευχάριστο να βλέπεις πραγματικά αυτή την ανάπτυξη και να είσαι μέρος αυτής, βοηθώντας τη να μεγαλώσει», συνέχισε η Diaz. «Η Raddix είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε μένα και στον Benji Madden. Είμαστε τόσο χαρούμενοι», είπε χαρακτηριστικά.

Η Diaz αποκάλυψε επίσης τι έκαναν για να διασκεδάσουν ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα. «Είχαμε το Baby Shark σε επανάληψη. Είχαμε το Elmo's Song. Είχαμε την Sesame Street. Είναι τρελό, τα λατρεύει όλα», είπε η Diaz. Οι δύο γονείς είναι ευτυχισμένοι με τον ερχομό της κόρης τους, Raddix, και δεν διστάζουν να το εξομολογούνται με κάθε ευκαιρία.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.