CELEBRITIES

Η Cameron Diaz μιλά πρώτη φορά για τη μητρότητα και συγκινεί


The Jennettes

16 Απριλίου 2020

Η Cameron Diaz μιλά πρώτη φορά για τη μητρότητα και συγκινεί

Την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, φαίνεται πως περνά η διάσημη ηθοποιός, Cameron Diaz.


Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την κόρη της ένα χρόνο μετά τη γέννησή της και συγκίνησε. Η Χολιγουντιανή σταρ έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 47 της, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές της καθώς κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της. Ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της αφού εκείνη είχε συμπληρώσει κάποιες εβδομάδες ζωής. Τώρα, η Diaz μιλά για τη μητρότητα, τον σύζυγο και την υπέροχη ζωή της. «Λατρεύω που είμαι μητέρα, είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη, είναι το καλύτερο πράγμα και είμαι τόσο τυχερή που το ζω με τον Benji Madden και περνάμε καταπληκτικά. Είμαι κατενθουσιασμένη. Δεν το πιστεύω», πρόσθεσε η 47χρονη σταρ. Μιλώντας για τον σύζυγό της είπε ότι είναι εκπληκτικός πατέρας και εκείνη αισθάνεται τυχερή που αυτός ασχολείται διαρκώς, ενώ μπορεί να ηρεμεί κάποιες ώρες στο τέλος της ημέρας όσο εκείνος φροντίζει τη μικρή τους.

Μιλώντας στο Instagram Live, η Diaz είπε: "Όλη μέρα αυτό που κάνω, είναι είτε να μαγειρεύω, είτε να καθαρίζω, είτε να φροντίζω το μωρό μου ή συνήθως όλα την ίδια στιγμή. Πρέπει να μαγειρεύω τη νύχτα. Ξέρω ότι οι άνθρωποι σιχαίνονται τη μαγειρική... πίνω κρασί κάθε βράδυ, είναι η στιγμή που χαλαρώνω τη νύχτα. Αφού κάνουμε μπάνιο το μωρό μας, το βάζουμε για ύπνο. Ο Benji την πάει στο κρεβάτι της, είναι τόσο καλός. Είναι τόσο εκπληκτικός πατέρας. Είμαι τόσο τυχερή που είναι ο πατέρας του μωρού μου. Είναι απίστευτος. Τη βάζει στο κρεβάτι κι εγώ πάω στην κουζίνα, βάζω στον εαυτό μου ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και αρχίζω να μαγειρεύω. Κάνω το δικό μου σόου, ό,τι νά' ναι». Τέλος, τόνισε ότι ο κορωνοϊός δεν επηρέασε και τόσο τη ζωή της καθώς ζει σε καραντίνα από τότε που γεννήθηκε η κόρη της.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.