ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Andie MacDowell απέδειξε ότι το lip gloss είναι η διαχρονική πινελιά σε κάθε makeup look


Ελένη Τσούτση

17 Νοεμβρίου 2021

H Andie MacDowell απέδειξε ότι το lip gloss είναι η διαχρονική πινελιά σε κάθε makeup look
H Andie MacDowell απέδειξε ότι το lip gloss είναι η διαχρονική πινελιά που απογειώνει κάθε makeup look

Από τότε που η Andie MacDowell αποφάσισε να αγκαλιάσει τα γκρίζα της μαλλιά δείχνει ακόμη πιο όμορφη και δυναμική. Η 63χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, δηλώνει άνετη με την εμφάνισή της (και καλά κάνει), προσθέτοντας πως αγαπά το φυσικό γκρι χρώμα των μαλλιών της.

«Νιώθω άνετα. Μου αρέσω. Αυτό συμβαίνει στην ηλικία μου», δήλωσε. 

Η Andie McDowell είναι ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν στο χθεσινό κόκκινο χαλί των InStyle Awards, όπου εμφανίστηκε στο Los Angeles, όπου έκανε μια εμφάνιση με άρωμα από Old Hollywood. Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν το μακιγιάζ της, που επιμελήθηκε ο Stephen Sollitto, και πιο συγκεκριμένα τα εντυπωσιακά κόκκινα χείλη της που της χάρισαν μια μοναδική λάμψη.

To makeup look της αναδείκνυε μοναδικά τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Το ρουζ σε baby pink απόχρωση, τα τονισμένα μάτια και τα λαμπερά χείλη δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που μας εμπνέει πάνω στην ώρα για τις γιορτές.

Εμείς θα σταθούμε στο lip gloss που έκλεψε την παράσταση και δημιουργήσαμε μία λίστα με τα καλύτερα lip gloss της αγοράς ώστε να επιλέξετε το δικό σας που θα απογειώσει τόσο τις καθημερινές όσο και τις glam εμφανίσεις σας.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.