O Bradley Cooper αποκαλύπτει αν ήταν τελικά ερωτευμένος με τη Lady Gaga

Όλοι θυμόμαστε τα πιο ερωτικά βλέμματα που αντάλλαξαν η Lady Gaga και ο Bradley Cooper στη σκηνή της απονομής των βραβείων Όσκαρ. 

Η συγκλονιστική ερμηνεία τους και το έντονο πάθος επί σκηνής είχαν πυροδοτήσει έντονες φήμες ότι μπορεί να ήταν ζευγάρι ενώ κυκλοφορούσε έντονα το σενάριο πως ο Cooper μπορεί να είχε χωρίσει με την Irina Shayk για τη διάσημη τραγουδίστρια. 

Ο ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει έστω και ετεροχρονισμένα στις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι εκείνη την εποχή μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε η Gaga στο The Hollywood Reporter με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας «House of Gucci», στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Στη συνέντευξή της Lady Gaga, ο Cooper αναφέρθηκε επιτέλους στη φημολογούμενη σχέση τους και φυσικά για την εμφάνισή τους το 2019 που είχε ενισχύσει τις φήμες. Τελικά ήταν απλή φιλία ή κάτι παραπάνω; Όπως ξεκαθάρισε, το ζευγάρι έκανε σαν να έπαιζε μια σκηνή από ταινία, ουσιαστικά υποκρινόταν ότι ήταν ερωτευμένο καθώς αυτό βοηθούσε τον ίδιο να ελέγξει τους φόβους και το άγχος επειδή θα τραγουδούσε live στη σκηνή. 

Ήταν ένας τρόπος αποφόρτισης και όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Προσωπικά, μειώνει τα επίπεδα άγχους. Στη συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας, το ζευγάρι ερωτεύεται. Πρόκειται για μια εκρηκτική στιγμή που κορυφώνεται ανάμεσά τους επάνω στη σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν παράξενο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο κοινό».

Όπως δήλωσε μάλιστα για τη συμπρωταγωνίστρια του: «Είναι απίστευτα χαρισματική και όμορφη. Ξεκινώντας να δουλεύουμε μαζί, κατάλαβα πως δεν έχει όρια στο τι μπορεί να πετύχει αλλά και στο πόσο δεσμεύεται με κάτι». 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.