Η τέλεια, νέα selfie της Ashley Graham: «Ο Justin λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής»

Η εγκυμοσύνη είναι πρώτα από όλα μια συνειδητοποίηση του ίδιου μας του εαυτού και των αλλαγών που επιδέχεται το σώμα μας. 

Στην εγκυμοσύνη, κάθε γυναίκα ανακαλύπτει τον ίδιο της τον εαυτό, επεξεργάζεται τις αλλαγές που επιδέχεται το σώμα της και μαθαίνει να διαχειρίζεται όλα τα μεταβατικά στάδια που επηρεάζουν την ψυχολογία της. 

Το σώμα και η κοιλιά της μπορεί να μη μοιάζουν καθόλου με πριν και είναι απολύτως φυσιολογικό η ίδια να δυσκολεύεται να «αγκαλιάσει» τη νέα εκδοχή του εαυτού της. Η Ashley Graham είναι ανάμεσα στις γυναίκες που έχουν μάθει να αγαπούν κάθε μικρή ατέλεια επάνω τους και δεν αφήνει τα περιθώρια για να σχολιάσει κανείς τις μεταμορφώσεις του εαυτού της πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη. 

Λίγες ημέρες αφότου ένας χρήστης των social σχολίασε αρνητικά τις ραγάδες της, η 34χρονη star τις δημοσίευσε ένα νέο post, στο οποίο τις υμνεί, γράφοντας συνοδευτικά την υπέροχη φράση: «Ο Justin λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής».

Το πιο ιδιαίτερο πράγμα επάνω της είναι πως σε κάθε περίοδο της ζωής της βρίσκει τον τρόπο να «αγκαλιάζει» τις διαφορετικές μορφές, μέσα από τις οποίες εκφράζεται η ομορφιά της, ενώ ανακαλύπτει τρόπους ώστε να αγαπάει κάθε εκδοχή του σώματός της με όλες τις αλλαγές του, ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η Graham περιμένει δίδυμα αγόρια με τον Justin Ervin, ενημερώνοντας το κοινό της τακτικά για το ταξίδι της εγκυμοσύνης της μέσω των social, όπως ακριβώς έκανε και με τη γέννηση του γιου της, Isaac, που ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020. Παρουσιάζοντας τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μιας γυναίκας κατά την περίοδο της κύησης, η Ashley καταρρίπτει τα στερεότυπα, δείχνει πως είναι απολύτως ok αν θες να βάλεις τα κλάματα όποτε σου έρθει και υμνεί το body positivity. 

Oι ραγάδες για εκείνη, όπως θα έπρεπε και για κάθε γυναίκα, είναι ο ορισμός της τελειότητας. H Ashley Graham ξεκίνησε ως μοντέλο και έγινε η body acceptance warrior που τόσο χρειαζόμασταν. Λίγο πριν αποκτήσει το δεύτερο μωρό της, η star αποδεικνύει ότι τα πρότυπα ομορφιάς, είναι για να σπάνε. Κάθε μία έχει δικαίωμα να αγαπά και να δείχνει το σώμα της – και κανείς δεν έχει λόγο σε αυτό.

Δείτε ακόμη: Οι stars που μας έδειξαν το πραγματικό τους σώμα μετά τη γέννα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.