Η Sienna Miller αποκάλυψε ότι η Sun υπέκλεψε τα ιατρικά της δεδομένα και δημοσίευσε την εγκυμοσύνη της

Getty Images

Η Sienna Miller αποκάλυψε ότι η εφημερίδα Sun υπέκλεψε τα ιατρικά της δεδομένα και δημοσίευσε την εγκυμοσύνη της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι η δημοσιογράφος, Rebekah Brooks της εφημερίδας The Sun, που τώρα είναι στέλεχος της εταιρείας του Rupert Murdoch στην Αγγλία, είχε μάθει ότι είναι έγκυος και μάλιστα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η αντζέντη της Miller τότε είχε επικοινωνήσει με την Rebekah Brooks, η οποία τον είχε βεβαιώσει ότι δεν θα βγάλει την είδηση προς τα έξω. Κάτι όμως που τελικά δεν συνέβη. Η ηθοποιός είχε πει ότι η Brooks είχε μάθει για την εγκυμοσύνη της, στην πιο ευαίσθητη στιγμή της ζωής της. Όταν ήταν έγκυος και ακόμη δεν το γνώριζαν τα αγαπημένα της πρόσωπα και η οικογένεια της. Η ίδια εξήγησε στους δημοσιογράφους: «Είναι μέρος της υπόθεσης ότι η Brooks επιβεβαίωσε όσους με εκπροσωπούσαν ότι δεν θα δημοσίευε την πληροφορία και είναι μέρος της υπόθεσης ότι η Sun την δημοσίευσε».

Πρόσθεσε: «Ήθελα να εκθέσω την εγκληματικότητα που υπάρχει στην καρδιά αυτής της εταιρείας. Μια εγκληματικότητα που φαίνεται ξεκάθαρα από τις αποδείξεις που έχω δει. Ήθελα να μοιραστώ τα μυστικά του News Group όπως κι εκείνοι μοιράστηκαν τα δικά μου. Δυστυχώς, η νομική διαδικασία δεν είναι προσιτή σε μένα ή σε όποιον δεν έχει πολλά εκατομμύρια να ξοδέψει για να διεκδικήσει τη δικαιοσύνη. Αυτός είναι ο κόσμος μας».

Η Miller αναγκάστηκε όπως φαίνεται να κάνει διακανονισμό με την εφημερίδα Sun και να μην πάει την υπόθεση στο δικαστήριο. 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.