Η Jada Pinkett Smith σε ένα ειλικρινές video για την αλωπεκία: «Θα είμαστε φίλες για καιρό»

H Jada Pinkett Smith μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για την απώλεια των μαλλιών της και εξηγεί γιατί «μπορεί μόνο να γελάει» μετά τη διάγνωσή της με αλωπεκία.

Η Jada Pinkett Smith έχει συμβιβαστεί πλήρως με την ιδέα ότι πλέον πρέπει να ζει συμφιλιωμένη με την αλωπεκία στη ζωή της και τώρα, με ένα σύντομο video στο Instagram, δείχνει μια λεπτή γραμμή που έχει σχηματιστεί στην κορυφή του κεφαλιού της.

H 50χρονη σύζυγος του Will Smith ακούγεται να λέει: «Μπορώ μόνο να γελάσω σε αυτό στο σημείο. Αυτή η γραμμή παρουσιάστηκε ξαφνικά μία μέρα. Γνωρίζετε όλοι ότι έχω αλωπεκία. Δείτε αυτή τη γραμμή. Θα είναι πιο δύσκολο για μένα να την κρύψω εκεί που είναι, έτσι σκέφτηκα να σας το δείξω για να μην κάνετε ερωτήσεις». Μάλιστα, όπως αναφέρει στη λεζάντα του post, όπως όλα δείχνουν, θα είναι φίλη με την αλωπεκία για καιρό. 

H Pinkett Smith είπε μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ: «Ξέρετε τι θα κάνει η μανούλα; Θα βάλω στρασάκια και θα μου φτιάξω ένα μικρό στέμμα. Αυτό θα κάνει η μανούλα. Θα ξυρίσει το κεφάλι της για να μην νομίζει ο κόσμος ότι έχω κάνει εγχείρηση εγκεφάλου ή τίποτα τέτοιο. Εγώ κι αυτή η αλωπεκία θα γίνουμε φίλες. Τελεία και παύλα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Jada μιλά ανοιχτά για την απώλεια των μαλλιών της. Η πρώτη φορά που γνωστοποίησε την κατάσταση ήταν τον Μάη του 2018 σε ένα επεισόδιο του Red Talk Talk στο Facebook, ομολογώντας πως «ήταν κάτι που της προκαλούσε τρόμο τον πρώτο καιρό».

Όπως είχε δηλώσει τότε: «Ήμουν στο ντους μια μέρα και ξαφνικά κράτησα τούφες από τα μαλλιά μου στα χέρια μου. Τότε σκέφτηκα: "Θεέ μου, θα μείνω φαλακρή;". Ήταν μία από τις στιγμές της ζωής μου που έτρεμα από τον φόβο γι' αυτό αποφάσισα να κόψω τα μαλλιά μου και συνεχίζω μέχρι σήμερα».

Η Smith έχει ισχυριστεί μάλιστα, ότι αυτή η αλλαγή τη βοήθησε να δει διαφορετικά τα πράγματα και να αλλάξει την κοσμοθεωρία της. «Πολλοί άνθρωποι έχουν καρκίνο, υπάρχουν άρρωστα παιδιά. Αν πρέπει να μην έχω μαλλιά, το καταλαβαίνω», όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. 

Τον Ιούλιο, η ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι της, μια κίνηση που εμπνεύστηκε από την 21χρονη κόρη της, Willow Smith. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.