Η Meryl Streep προσπάθησε να περιγράψει το αγαπημένο της app και έγινε (ξεκαρδιστικό) viral

Meryl Streep on Stephen Colbert

Η Meryl Streep μόλις έγινε viral

Δεν χρειαζόμασταν έξτρα λόγους για να αγαπήσουμε τη Meryl Streep. Μόλις μας έδωσε όμως έναν ακόμη.

Η ηθοποιός μίλησε στον Stephen Colbert μέσω Zoom και κατάφερε να γίνει viral για μία συγκεκριμένη ερώτηση που της έκανε ο παρουσιαστής. «Ποια είναι η αγαπημένη σου εφαρμογή στο κινητό»; Αφού το σκέφτηκε λίγο, απάντησε ότι μπαίνει περισσότερο κυρίως στα Podcasts. Και θα μου πεις, γιατί αυτή η απάντηση να γίνει viral;

Tweet URL

Διότι η Streep συνόδευσε την απάντησή της με μία χειρονομία. Έκανε έναν κύκλο με το ένα χέρι και έβαλε μέσα το δάχτυλό της. Αν και πέτυχε καταπληκτικά το λογότυπο της εφαρμογής, αυτή η κίνηση παρέπεμπε σε κάτι άλλο, πιο σεξουαλικό. Δεν το άφησε ασχολίαστο ούτε η Colbert («Θέλω να μου στείλεις τα links στα οποία μπαίνεις») αλλά ούτε και οι χρήστες του Twitter. Σε κάθε περίπτωση, η ηθοποιός των 4 Όσκαρ γέλασε με τη ψυχή της.

Μπορείς επίσης να την απολαύσεις στην πιο πρόσφατη ταινία της Don't Look Up στο Netflix, όπου υποδύεται την Πρόεδρο των Η.Π.Α. Συμπρωταγωνιστές της είναι ο Leonardo Dicaprio, η Jennifer Lawrence, η Cate Blanchett, τον Timothée Chalamet, τον Jonah Hill και άλλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.