CELEBRITIES

Sharon Stone εναντίον Hollywood: Αγιοποιούν τη Meryl Streep – Είμαι πολύ καλύτερη "κακιά" από εκείνη


The Jennettes

23 Ιουνίου 2021

Sharon Stone εναντίον Hollywood: Αγιοποιούν τη Meryl Streep – Είμαι πολύ καλύτερη "κακιά" από εκείνη

Η Sharon Stone φαίνεται πως δεν αντέχει να ακούει ένα όνομα – δύο μικρές λέξεις αρκούν, για να της χαλάσουν τη μέρα: Meryl Streep. Η διάσημη ηθοποιός, μάλιστα, θεωρεί απαράδεκτο να αποτελεί «μονάδα μέτρησης ταλέντου» η συνάδελφός της.

Στα απομνημονεύματά της, σύμφωνα με τη συγγραφέα Johanna Schneller, η Stone περιγράφει το Hollywood, αλλά κι ολόκληρη την κοινωνία, ως έναν πόλεμο μεταξύ γυναικών. «Μας ξεκαθάρισαν από νωρίς ότι υπήρχε χώρος μόνο για μία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το θεωρώ απίστευτο», είπε η Schneller στη σταρ. «Οπότε, όταν επιτέλους σας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστετε με τη Meryl Streep, καταλάβατε –»

Σ’ εκείνο το σημείο, η Sharon Stone τη διέκοψε. «Μου αρέσει ο τρόπος που το λες αυτό, ότι επιτέλους μου δόθηκε η ευκαιρία. Δεν είπες, “Η Meryl είχε επιτέλους την ευκαιρία να δουλέψει με τη Sharon Stone”. Ή ότι μας δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να συνεργαστούμε».

«Η επιχείρηση έχει στηθεί ώστε όλες να ζηλεύουμε και να θαυμάζουμε τη Meryl, επειδή μόνο η Meryl μπορεί να είναι η καλή», συνέχισε. «Και όλες πρέπει να ανταγωνιζόμαστε τη Meryl. Πιστεύω πως η Meryl είναι μία απίστευτη γυναίκα και ηθοποιός. Αλλά κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά, υπάρχουν κι άλλες εξίσου ταλαντούχες με τη Meryl Streep. Ολόκληρη η αγιοποίηση της Meryl Streep είναι κομμάτι αυτού που το Hollywood κάνει στις γυναίκες».

Η Sharon Stone, έπειτα, ξεκίνησε να κατονομάζει συναδέλφους της που θεωρεί αντάξιες της 72χρονης Streep. «Η Viola Davis είναι ακριβώς όπως η Meryl Streep. H Emma Thompson. H Judy Davis. H Olivia Colman. H Kate Winslet, για το Θεό. Αλλά λες Meryl και όλοι πέφτουν κάτω.»

«Είμαι πολύ καλύτερη "κακιά" από τη Meryl. Και είμαι σίγουρη πως θα το έλεγε κι εκείνη. Η Meryl δε θα ήταν καλή στο Βασικό Ένστικτο ή το Casino». 

«Μας έμαθαν ότι δε χωράμε όλοι στο τραπέζι. Από τη στιγμή που κάποιος θα γίνει ο εκλεκτός, κανείς άλλος δεν έχει θέση εκεί», πρόσθεσε.

Πολλοί χρήστες του Twitter την κατέκριναν, με κάποιον να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «τελειώνει μόνη της την καριέρα της».

Άλλοι, στάθηκαν στο πλευρό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sharon Stone στρέφεται εναντίον της Meryl Streep. Όταν κυκλοφόρησε η ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada», είχε δηλώσει πως η τεράστια επιτυχία οφείλεται στο ότι η πρωταγωνίστρια «μοιάζει με άστρωτο κρεβάτι», επειδή «είναι μία γυναίκα με την οποία όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε». 

 

Δείτε ακόμα:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.