CELEBRITIES

«Devil Wears Prada»: Ποιος ήταν τελικά ο «κακός» της ταινίας;


The Jennettes

22 Ιουνίου 2021

Devil Wears Prada
Όταν το «Devil Wears Prada» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2006, ξέραμε αμέσως ότι θα είναι μία ταινία που θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμη. Στο επίκεντρο της βρίσκεται η εισχώρηση της ανίδεης Andy Sachs (Anne Hathaway) στον λαμπερό αλλά κακό κόσμο της μόδας μετά από την πρόσληψη της ως βοηθού από την ισχυρή αλλά δύστροπη αρχισυντάκτρια του μεγαλύτερου fashion magazine Miranda Priestly (Meryl Streep). 

Όταν το «Devil Wears Prada» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2006, ξέραμε αμέσως ότι θα είναι μία ταινία που θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμη. Στο επίκεντρο της βρίσκεται η εισχώρηση της ανίδεης Andy Sachs (Anne Hathaway) στον λαμπερό αλλά κακό κόσμο της μόδας μετά από την πρόσληψη της ως βοηθού από την ισχυρή αλλά δύστροπη αρχισυντάκτρια του μεγαλύτερου fashion magazine, Miranda Priestly (Meryl Streep). 

Αν όμως ψάξετε λίγο στο Twitter, θα ανακαλύψετε ότι το κοινό πιστεύει πως ο πραγματικός «διάβολος» της ταινίας δεν ήταν αυτός που φορούσε Prada αλλά ο Nate, ο τύπος που κάνε την κοπέλα του να αισθάνεται άσχημα σε κάθε της νέο βήμα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο σταρ του «Devil Wears Prada», Adrian Grenier, που υποδύθηκε τον πολυσυζητημένο ρόλο του αγοριού της Andy, μίλησε για το πώς αυτή η ταινία αποτέλεσε έμπνευση για εκείνον αλλά και το πώς άλλαξε γνώμη για τον χαρακτήρα του.

«Δεν είχα δει μερικές από τις λεπτές αποχρώσεις αυτού του χαρακτήρα και αυτό που αντιπροσώπευε στην ταινία, μέχρι που η σοφία των μαζών ήρθε μέσω του διαδικτύου και άρχισε να σπρώχνει τον χαρακτήρα μου για να τον ρίξει κάτω από το λεωφορείο και τότε κατάλαβα. Όλα αυτά τα memes που βγήκαν ήταν συγκλονιστικά για μένα. Δεν μου το είχα σκεφτεί πριν, ίσως επειδή ήμουν τόσο ανώριμος όσο ο Nate εκείνη την εποχή, αλλά με πολλούς τρόπους είναι πολύ εγωιστής και εγωκεντρικός. Όλα ήταν γύρω από αυτόν. Δεν προσπάθησε να υποστηρίξει την Andy στην καριέρα της», δήλωσε στο EW.

jenny.gr

Η ταινία κλείνει φέτος 15 χρόνια και το cast επανενώθηκε για μία επετειακή συνέντευξη. Σε αυτήν η Hathaway υπερασπίστηκε τον Nate όσον αφορά το φιάσκο των γενεθλίων του, παρόλο που ο Grenier παρέμεινε και επίσημα Team Andy. 

«Στο τέλος της ημέρας, είναι απλά γενέθλια, έτσι; Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ίσως να ήμουν τόσο ανώριμος όσο αυτός εκείνη την εποχή, οπότε προσωπικά δεν μπορούσα να δω τις αδυναμίες του. Αλλά μετά από μακρά περίοδο σκέψης, έχω συνειδητοποιήσει την αλήθεια», είπε συγκεκριμένα ο Grenier.

Από την άλλη η Hathaway επεσήμανε ότι ο Nate δεν ήταν εντελώς λάθος. «Ο Nate έκανε σαν ανόητος στα γενέθλιά του επειδή η κοπέλα του δεν ήταν εκεί. Εκ των υστέρων, είμαι βέβαιη ότι θα ήθελε να είχε κάνει μία διαφορετική επιλογή, αλλά ποιος δεν το παθαίνει αυτό; Όλοι έχουμε υπάρξει κακοί σε διαφορετικές περιπτώσεις. Πρέπει απλώς όλοι να ζούμε προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο!».

jenny.gr

Τέλος, ο Adrian Grenier έχει ένα μήνυμα προς όλους τους εν δυνάμει Nates που εξακολουθούν να κρατούν τις κοπέλες τους πίσω. «Η [Andy] χρειαζόταν περισσότερα από τον κόσμο από ό,τι ο Nate, και το κατάφερε. Δεν μπορούσε να την υποστηρίξει όπως έπρεπε, επειδή ήταν ένα εύθραυστο, τραυματισμένο αγόρι. Ήταν γεμάτος εγωισμό και εγωκεντρισμό και νομίζω ότι η Andy έπρεπε να κρατηθεί από έναν άντρα που ήταν ενήλικας. Εκ μέρους όλων των Nates εκεί έξω: Έλα! Μπορείς να τα καταφέρεις!».

Πηγή φωτογραφιών imdb
 

Δείτε ακόμη: Love Movies βασισμένες σε αληθινές ιστορίες αγάπης 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.