CELEBRITIES

Sharon Stone: Αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για το "Βασικό Ένστικτο"


The Jennettes

3 Ιουνίου 2021

Sharon Stone: Αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για το "Βασικό Ένστικτο"
Sharon Stone: Αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για το "Βασικό Ένστικτο"

Το Βασικό Ένστικτο κυκλοφόρησε το 1992 και η Sharon Stone συμπρωταγωνίστησε με τον Michael Douglas. Έγινε αμέσως διάσημη και αυτό την ακολουθεί μέχρι και σήμερα. H Stone αποκάλυψε μια λεπτομέρεια που δεν γνωρίζαμε σχετικά με τον μισθό της στην ταινία και φυσικά μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Η γοητευτική ηθοποιός πήρε το το ποσό των 500.000 δολαρίων, που αν και ακούγεται ένα ικανοποιητικό ποσό, αν το συγκρίνουμε με αυτό του Douglas, τότε μάλλον η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Ο Michael Douglas έλαβε 14 εκατομμύρια και το μισθολογικό χάσμα ήταν τεράστιο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Tom Power, και είχε δηλώσει ότι έβγαλε λίγα χρήματα. Χαρακτηριστικά είπε:  "Δεν πληρώθηκα να για να κάνω το Βασικό Ένστικτο. Έβγαλα λίγα χρήματα. Ο Michael Douglas έβγαλε 14 εκατομμύρια και είχε και ποσοστά από τα έσοδα της τανίας".

Ακόμη, πρόσθεσε πως τα λίγα λεφτά που έβγαλε από τη συμμετοχή της στην ταινία, δεν της ήταν αρκετά για να αγοράσει ένα φόρεμα για τα Oscar. 

"Ήμουν σε αυτή την περίεργη κατάσταση όπου ξαφνικά έγινα διάσημη αλλά δεν είχα χρήματα. Άνθρωποι σκαρφάλωναν στο αυτοκίνητό σου. Προσπαθείς να περπατήσεις στον δρόμο και ξαφνικά 30 άνθρωποι που ψώνιζαν, τρέχουν και σε κυνηγούν", περιγράφοντας πώς ήταν όταν την αναγνώριζαν λόγω της μεγάλη επιτυχίας της ταινίας. 

Η Stone μπορεί να μην πληρώθηκε καλά αλλά κατάφερε να αποσπάσει υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας, υποψηφιότητα βραβείου από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου του Σικάγου και πολλές άλλες διακρίσεις.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.