Η Cameron Diaz επιστρέφει στο "ακατάλληλο" χτένισμα που την έκανε διάσημη 24 χρόνια πριν

Το χιουμοριστικό video που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός και μας δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι

Η Cameroz Diaz πήρε το 2018 την απόφαση να αποχωρίσει από την υποκριτική, για να αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρης της αλλά και να χτίσει γενικότερα μια πιο ποιοτική ζωή με την οικογένειά της.

Αυτή της η απόφαση δεν σημαίνει πως σταμάτησε να ασχολείται με projects που της αρέσουν, αφού η ηθοποιός έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία κρασιών, και έχει μιλήσει αρκετές φορές για αυτό το επιχειρηματικό της βήμα. 

Η 49χρονη Diaz σκέφτηκε να αξιοποιήσει τη βοήθεια του κωμικού Benito Skinner, που έχει γίνει γνωστός στα social media χάρη στις επιτυχημένες μιμήσεις του, υποδυόμενος τις Kardashian αλλά και τη συνεργασία του με τον Λευκό Oίκο. Η ηθοποιός θέλησε να συνεργαστεί μαζί του για να προωθήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τα νέα κρασιά του brand της, Avaline

Αυτή τη φορά ο κωμικός δεν εμφανίστηκε ως Kim Kardashian αλλά υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Diaz στην ταινία «There's Something About Mary» (το γνωστό σε όλους μας «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη») και το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό! 

Στο video που ανέβασε η Diaz, τη βλέπουμε να ακολουθεί το παράδειγμα του Skinner, έχοντας και η ίδια το αστείο, "ακατάλληλο για ανηλίκους" χτένισμα που είχε στην ταινία, που την έκανε διάσημη 24 χρόνια πριν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.