Το σημαντικό μήνυμα της Naomi Watts για την εμμηνόπαυση

Η λαμπερή σταρ ενώθηκε με μια ομάδα γυναικών προκειμένου οι φωνές τους να ακουστούν πιο δυνατά

Η Νaomi Watts εκτός από αγαπημένη ηθοποιός του Hollywood είναι και γνωστή για την ακτιβιστική της δράση. Αυτή την φορά η 54χρονη star θέλησε να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα που αφορά την εμμηνόπαυση μέσα από τον λογαριασμό της στo Instagram.

«Εμμηνόπαυση!  Υπάρχουν πολλά να πούμε για το θέμα και αυτές οι απίστευτες γυναίκες συμφωνούν! Μόλις πέρασα τις πιο εμπνευσμένες 3 ημέρες εμβαθύνοντας στο θέμα μαζί τους και με μερικούς άλλους απίστευτους ανθρώπους.

Αν θέλετε να μάθετε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλέστε μια ομάδα γυναικών παθιασμένων, έξυπνων και έμπειρων. Χάρηκα πολύ που τις γνώρισα. Μεγάλες καρδιές και σκεπτόμενες », έγραψε για τις γυναίκες που την βοήθησαν στο project.

«Η εμμηνόπαυση είναι μια φυσική φάση της ζωής. Ούτε μια αποτυχία, ούτε μια ασθένεια! Είναι καιρός για ενδυνάμωση και ώρα για να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε. Χωρίς συγγνώμη!!» συνέχισε, συμπληρώνοντας ότι περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο γυναίκες θα έχουν εμμηνόπαυση μέχρι το 2025. 

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Amyris, γίγαντας της βιοτεχνολογίας, αγόρασε το brand ομορφιάς Onda Beauty, το οποίο ίδρυσε η Watts το 2014, μαζί με τις Larissa Thompson και Sarah Bryden-Brown.

Η συνεργασία της με τη Watts, ωστόσο, δεν αφορά αποκλειστικά το εμπόριο προιόντων ομορφιάς. Ένα δελτίο τύπου από τον Ιούλιο του 2021 αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές ένωσαν τις δυνάμεις τους «για να δημιουργήσουν μια νέα επωνυμία καταναλωτών για να παρέχουν προϊόντα προσωπικής φροντίδας ευεξίας κατά την εμμηνόπαυση που υποστηρίζονται από την επιστήμη». 

Έτσι στα πλαίσια αυτής της δράσης η λαμπερή σταρ ενώθηκε με μια ομάδα γυναικών προκειμένου οι φωνές τους να ακουστούν πιο δυνατά και να πουν αυτό που θα έπρεπε το 2022 να θεωρείται αυτονόητο. Ότι η εμμηνόπαυση δεν είναι ταμπού αλλά μια πολύ ξεχωριστή και δημιουργική φάση στην ζωή κάθε γυναίκας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.