Η Michelle Williams είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί: «Είναι συναρπαστικό, κάτι που θες ξανά και ξανά, να συμβαίνει για μία ακόμη φορά»

Instagram/ variety

Η 41χρονη Michelle περιμένει το τρίτο της παιδί και όπως λέει από τη μέχρι τώρα εμπειρία του ρόλου της ως μητέρα, «το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι η απόλυτη πράξη δημιουργίας»

Η βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιός Michelle Williams και ο 44χρονος Thomas Kail θα καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους το φθινόπωρο, σύμφωνα με το Variety. Η ευχάριστη είδηση έρχεται δύο μόλις χρόνια μετά την γέννηση του δεύτερου, ο οποίος όπως δηλώνει, ήταν «μια μεγάλη απόδειξη ελπίδας την εποχή της πανδημίας». 

Η Michelle λέει στο περιοδικό πως το νέο «την κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας» ενώ προσθέτει πως «είναι συναρπαστικό να ανακαλύπτεις πως κάτι που θες ξανά και ξανά, συμβαίνει για μία ακόμη φορά. Αυτή η καλή τύχη δεν χάθηκε από την οικογένειά μου». 

Η Williams έχει και μία 16χρονη κόρη, τη Matilda από τη σχέση της με τον αδικοχαμένο ηθοποιό Heath Ledger. Η Matilda, όπως λέει, «μπορεί να μη μεγάλωσε με τον πατέρα της αλλά μεγάλωσε με τον Jeremy, ο οποίος είχε την ικανότητα να προσαρμόσει πλήρως τη ζωή του σε αυτά τα δεδομένα». 

Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, ο δίχρονος Hart, γεννήθηκε το 2020, εν όψει του lockdown και σε μια περίοδο που τα πάντα είχαν παγώσει στους περισσότερους τομείς. Η star περιγράφει κάπως έτσι την πρωτόγνωρη εμπειρία:

«Ήταν μία καλή υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται. Ο κόσμος που φέραμε το παιδί μας, δεν ήταν αυτός που φανταζόμασταν αλλά το παιδί δεν το γνωρίζει. Απολαμβάνει το ταξίδι της ανακάλυψης και την ευτυχία που υπάρχει στο σπίτι μας».

Το να είναι μητέρα, την έκανε να είναι πιο αφοσιωμένη στη δουλειά της ως ηθοποιός αλλά και στην αποστολή της να βελτιώνει τον κόσμο γύρω της ως υπέρμαχος της μισθολογικής ισότητας και της ελευθερίας όσον αφορά την αναπαραγωγή. Ανάμεσα σε όσα συμπληρώνει, είναι και τα εξής:

«Τίποτε δεν σε κάνει να δεσμευτείς για έναν καλύτερο κόσμο, από το να μεγάλωσεις ένα καλό παιδί. Είναι η απόλυτη πράξη δημιουργίας».

Η Williams μίλησε στο περιοδικό Variety για το ετήσιο τεύχος που είναι αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, με αφορμή και την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο "Showing up". Όπως δηλώνει, δεν ξέρει σε ποιο είδος ηθοποιού ανήκει ακριβώς αλλά εκείνο που ξέρει με σιγουριά είναι ότι είναι «μια ηθοποιός που θα δοκιμάσει τα πάντα για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα». 

Παράλληλα ετοιμάζεται για τη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή του Steven Spielberg που είναι αυτοβιογραφική. Υποδυόμενη τον ρόλο της μητέρας του σε νεαρή ηλικία, αναμένεται να κάνει λίγα γυρίσματα όπως δήλωσε, μέχρι να προχωρήσει η εγκυμοσύνη της. 

Στα highlights του 75ου Φεστιβάλ, η Kelly Reichardt, που είναι μια από τις πιο ταλαντούχες σκηνοθέτιδες της βιομηχανίας με έντονη έμφαση στον μινιμαλισμό, κάνει την εμφάνιση της παρέα με την τακτική συνεργάτιδά της, Michelle Williams. Μοιράζοντας από κοινού επιτυχίες όπως οι ταινίες Wendy and Lucy (2008), Meek’s Cutoff (2010) και Certain Women (2016), αυτή είναι η τέταρτη ταινία στην οποία δούλεψε μαζί το γυναικείο ζευγάρι.

Η ιστορία της ταινίας Showing Up, γυρνά γύρω απο μια καλλιτέχνιδα που βρίσκεται στα πρόθυρα να εξασφαλίσει μια έκθεση που θα αλλάξει τη ζωή της. Εμπλέκοντας  την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της στην προετοιμασία της παράστασης, η ζωή της γίνεται χάος και αυτή με τη σειρά της εμπνέει την ίδια της την τέχνη.

H ταινία κινείται ανάμεσα στη χαρά και τη ματαίωση και η Williams βρίσκει αρκετούς παραλληλισμούς σε αυτό με το να γίνεται κανείς γονιός. «Οι πιο εκστατικές στιγμές της ζωής και της τέχνης προκαλούνται από την υπέρβαση», λέει προσθέτοντας: «Το να έχεις παιδιά, είναι ακριβώς αυτό. Ενώνεις το DNA σου με κάποιου άλλου για να δημιουργήσεις μια νέα ζωή». 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.