H Rita Moreno αποκάλυψε την παράνομη άμβλωση που έκανε όταν ήταν με τον Marlon Brando

Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την κατάργηση του δικαιώματος στην άμβλωση, πολλοί διάσημοι πήραν θέση ανοιχτά και εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους

Τόσο στα social media όσο και στα Μέσα, καλλιτέχνες μοιράζονται την ανησυχία τους για τις τελευταίες εξελίξεις. Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Rita Moreno, η οποία θέλησε να μοιραστεί τη δική της ιστορία σχετικά με την άμβλωση. Αποκάλυψε λοιπόν ότι είχε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από τη σχέση της με τον Marlon Brando.

Η 90χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στο «Variety», ότι έμεινε έγκυος από τον Marlon Brando με τον οποίο ήταν σε σχέση και μάλιστα εκείνη την εποχή οι αμβλώσεις ήταν παράνομες σχεδόν στο σύνολο των Η.Π.Α.

«Ο Marlon βρήκε έναν γιατρό μέσα από κάποιους γνωστούς του. Ήταν πραγματικά γιατρός, σε αντίθεση μ’ αυτούς που μπορούσες να βρεις σε σκοτεινά σοκάκια. Τον πλήρωσε 500 δολάρια».

Όμως όπως αποκαλύπτει μετά την επίσκεψη στον γιατρό, άρχισε να αιμορραγεί. Στην πορεία συνειδητοποίησε πως ο γιατρός είχε αφήσει τη διαδικασία της άμβλωσης ανολοκλήρωτη. Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ο Marlon με πήγε στο νοσοκομείο. Απ’ ο,τι μου είπαν είχα εξωμήτρια κύηση. O γιατρός δεν είχε κάνει τίποτα, πέρα από το να μου προκαλέσει αιμορραγία. Με άλλα λόγια, δεν το έκανε σωστά. Τότε δεν το ήξερα, αλλά θα μπορούσα να είχα πεθάνει. Ήταν πολύ επικίνδυνο».

H Rita Moreno εκτός από τη τραγική ιστορία της μοιράστηκε και την άποψή της για όσα συμβαίνουν τώρα στην Αμερική σχετικά με τις αμβλώσεις. 

«Βλέπω αυτά που συμβαίνουν τώρα και επιστρέφω σε εκείνα τα σκοτεινά γεγονότα. Είμαι αγχωμένη και τρομοκρατημένη μ’ αυτά που συμβαίνουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι απ’ αυτούς τους ανθρώπους μας λένε τι να κάνουμε με το σώμα μας». 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.