Victoria Beckham: Η τρυφερή φωτογραφία και το αυτοσαρκαστικό σχόλιο για τα 23 χρόνια γάμου με τον David Beckham

H Victoria Beckham γιορτάζει τα 23 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της, David Beckham και δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί

Η λαμπερή σχεδιάστρια μόδας τα τελευταία χρόνια δείχνει προς τα έξω την πιο αυθόρμητη πλευρά της και η αλήθεια είναι ότι την προτιμάμε περισσότερο σε σχέση με το «posh attitude» που είχε υιοθετήσει στο παρελθόν. 

Μάλιστα,προκειμένου να γιορτάσει την 23η επέτειο γάμου της με τον David Beckham, η Victoria επέλεξε να μοιραστεί μία φωτογραφία της, στην οποία γελάει θέλοντας να δώσει μια απάντηση σε όσους σχολιάζουν στα social media ότι δεν ξέρει πώς γίνεται.

«Λένε πως δεν είναι αστεία, λένε πως δεν γελάω ποτέ, έλεγαν πως δεν θα κρατούσε. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David, είσαι τα πάντα για εμένα, σ'αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Εκτός όμως από το αυτοσαρκαστικό σχόλιο που έκανε, η Beckham ανέβασε παράλληλα μια σειρά από throwback φωτογραφίες, τα οποία έδειχναν τους δυο τους κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. 

Φυσικά, όπως το συνηθίζει και ο David Beckham ανέβασε ένα throwback video στο Instagram από μία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στην εκπομπή του κωμικού Sasha Baron Cohen και έγραψε στη λεζάντα: «Σαν σήμερα 23 χρόνια πριν, η Posh έγινε κα Beckham, όμως θα είναι για πάντα η Posh. Χαρούμενη Επέτειο. 23 χρόνια και 4 πανέμορφα παιδάκια. Σε αγαπώ, όλοι σε αγαπάμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.