H Jennifer Lopez γιόρτασε τα 53α της γενέθλια με μια ολόγυμνη καμπάνια

Και ναι, ακριβώς όπως φαντάζεστε, κόβει την ανάσα

Η Jennifer Lopez γιόρτασε τα γενέθλια της χθες, Κυριακή, και δεν θα μπορούσε να αφήσει τους θαυμαστές της χωρίς ένα ακόμη «δώρο» μετά τον γάμο - έκπληξη με τoν Ben Affleck. 

H Λατίνα σταρ έκλεισε τα 53 της χρόνια και το γιόρτασε αποκαλύπτοντας τη νέα της καμπάνια JLo Body για την οποία και πόζαρε ολόγυμνη. 

Φορώντας μαύρο μαγιό, η Jennifer Lopez παρουσιάζει τη νέα κρέμα για τους γλουτούς την οποία και λανσάρει.

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τους γλουτούς», έγραψε στο Instagram.

Στο βίντεο που μοιράστηκε την βλέπουμε με ένα ολόσωμο μάυρο μαγιό με αισθησιακά cut outs, αλλά και εντελώς γυμνή. Το μακιγιάζ της είναι απλό και φυσικό, τα μαλλιά της πέφτουν ελεύθερα στους ώμους της και αυτό που ξεχωρίζει είναι το γυνασμένο κορμί της και το λαμπερό της δέρμα.

 

Βέβαια και πώς να μη λάμπει, όταν η JLo διανύει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της, καθώς πριν μερικές ημέρες παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη μας είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», είχε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα της η Lopez, επιβεβαιώνοντας τον γάμο της με τον ηθοποιό στο Las Vegas.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.