Emily Ratajkowski: «Τηv λέει» στον πρώην της για την εμφάνισή του, σε σατιρικό βίντεο

Το "beef" μεταξύ του πρώην ζευγαριού έχει ήδη αρχίσει - Η tik tok ανάρτηση της Emily για το γούστο της στους άντρες

Ο αντρικός πληθυσμός έχει δείξει την αγάπη του και την αδυναμία προς το πρόσωπο της Emily Ratajkowski. Εκείνη όμως ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον κάποτε αγαπημένο της Sebastian Bear-McClard. Παντρεύτηκαν το 2018, ενώ τρία χρόνια μετά απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Ποτέ δεν έκρυψαν τον έρωτα τους, ενώ τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από το ζευγάρι ενθουσίαζαν τους followers.

Η θυελλώδης σχέση αυτή όμως, έχει λάβει τέλος, αφού έχουν υποβάλλει το διαζύγιο τους. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αιτία του χωρισμού ήταν η απιστία του συντρόφου της.

Ο χωρισμός και η εμπειρία της απιστίας όπως είναι φυσικό, έχουν επηρεάσει το 31χρονο μοντέλο και influencer, η οποία δεν διστάζει να αφήσει αιχμές για τους άντρες... και όλοι καταλαβαίνουν σε ποιον αναφέρεται. Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, η Emrata δημοσιεύει ένα ακόμη tik tok, που δεν το λες και τυχαίο...

«Όταν εκείνος νομίζει ότι είναι δεκάρι, επειδή σε κέρδισε, αλλά στην πραγματικότητα σου αρέσουν οι άσχημοι άντρες».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.