Η Gwyneth Paltrow πλησιάζει τα 50 και το απολαμβάνει: «Αποδέχομαι τα σημάδια, το χαλαρό δέρμα και τις ρυτίδες»

Instagram/ gwynethpaltrow

H star φλερτάρει με τον χρόνο όσο πλησιάζει την πέμπτη δεκαετία της

Σε 4 μέρες, η Gwyneth Paltrow γίνεται 50 και κυριολεκτικά το διασκεδάζει. Με αφορμή την προσωπική της Πρωτοχρονιά, η ηθοποιός μίλησε μέσω του Goop, για τις προηγούμενες δεκαετίες της ζωής της και για τα μαθήματα που έχει πάρει μέχρι σήμερα.

«Δεν έχω καμία αίσθηση του χρόνου που πέρασε. Νιώθω ακόμη την ίδια λαχτάρα που είχα στα 30», γράφει, εξηγώντας ότι το πέρασμα του χρόνου την έχει αφήσει εντελώς ανεπηρέαστη. «Υπάρχει κάτι μέσα μου, που κάνει τόσο γλυκιά τη ζωή, και δεν αλλάζει με τίποτα». Παρόλο μάλιστα που πρωτοστατεί στη βιομηχανία του wellness, δεν επηρεάζεται καθόλου από τον χρόνο. «Παρόλο που επιδιώκω την ευεξία και τη μακροζωία, προσπαθώντας να αποτρέψω τους αποδυναμωμένους μυς και τη φθορά του σώματος, έχω ένα mantra που με κάνει να αποδέχομαι την πραγματικότητα». 

«Αποδέχομαι τα σημάδια και το χαλαρό δέρμα, όπως και τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και απομακρύνομαι από την ανάγκη να είμαι τέλεια, αψηφώ τη βαρύτητα, αψηφώ τη λογική, αψηφώ την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι εμένα όπως είμαι», προσθέτει η ίδια ενώ παράλληλα ομολογεί πως έχει συνειδητοποιήσει πάρα πολλά για τον εαυτό της σε αυτήν την ηλικία.

Όσο για το αν θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω για να διορθώσει ή να αλλάξει κάτι, μάλλον δεν θα το έκανε. «Δεν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο για να διορθώσω κάποια λάθη. Το μόνο που έκανα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να αναρωτιέμαι για διάφορα που τελικά με έκαναν να αναζητώ μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου». 

Αυτό που θα ήθελε να κάνει από μικρότερη ηλικία, είναι μόνο να θέτει περισσότερα όρια. Όσο πλησιάζει τα 50, θέλει να σχεδιάσει πράγματα που θέλει να κάνει στο μέλλον και επικεντρώνεται στους στόχους της.

«Θα ήθελα μια μικρή απόδραση. Θα ήθελα να κάνω τον κύκλο μου μικρότερο, να μαγειρεύω πιο συχνά και να κατανοώ περισσότερο ό,τι είναι δυσνόητο. Θα ήθελα να ξεδιπλώνω τον εαυτό μου όλο και πιο πολύ στον σύζυγό μου, ακόμη κι αν αυτό με τρομάζει. Θα ήθελα να τραγουδώ περισσότερο, ακόμη κι το κάνω μόνο στο ντους. Θα ήθελα να πω συγγνώμη σε όποιον κάποτε βίωσε μια αρνητική εμπειρία κοντά μου». 

To πιο σημαντικό όμως, όλων, είναι πως η Gwyneth αποδέχεται πια κάθε καλή και κακή πλευρά του εαυτού της χωρίς να μετανιώνει για τίποτα. Εξελίσσεται, μαθαίνει από τα λάθη της και δέχεται τα πράγματα με τη φυσική τους εξέλιξη. «Θέλω να με γνωρίσω 100%. Δεν είμαι τέλεια, δεν έχω υπομονή, φωνάζω στους άλλους οδηγούς, λέω ψέματα όταν δεν θέλω να πληγώσω κάποιον αλλά παράλληλα είμαι αστεία και γενναιόδωρη. Είμαι έξυπνη και γενναία. Μου αρέσει η αναζήτηση και όταν αγαπώ, ο αποδέκτης το καταλαβαίνει βαθιά. Είμαι όλα αυτά μαζί». 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.