The Crown: Οι νέες φωτογραφίες της Elizabeth Debicki ως Diana σοκάρουν με την ομοιότητα των δύο γυναικών

@people

H Elizabeth Debicki έχει μπει για τα καλά στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana, με τις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 5ης και 6ης σεζόν του The Crown, να αποσπούν το ενδιαφέρον

Η σειρά του Netflix «The Crown», θα εστιάσει φέτος στη ζωή της πριγκίπισσας Diana, την οποία σε αυτόν τον κύκλο υποδύεται η Elizabeth Debicki. Κυκλοφόρησαν πρόσφατα, φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 5ης και 6ης σεζόν, και η Debicki μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα, θυμίζει τόσο τη Diana σε σημείο που τρομάξαμε να καταλάβουμε αν είναι φωτογραφία της σειράς ή η κανονική φωτογραφία της Lady D . Δίπλα της, είχε τους τηλεοπτικούς γιους της, Rufus Kampa (Prince William) και Will Powell (Prince Harry), ενώ στο στιγμιότυπο τη βλέπουμε να γελά μέσα στο κόκκινο φόρεμα με ζώνη στη μέση, το οποίο θυμίζει εκείνο που φορούσε η πριγκίπισσα τον Ιούλιο του 1997 σε μία επίσκεψη στο νοσοκομείο Northwick Park & St. Mark.

Η φωτογραφία φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τη σειρά να εστιάζει σε μερικά επεισόδια στις διακοπές της οικογένειας το καλοκαίρι του 1997, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν έναν μήνα πριν από τον θάνατό της στις 31 Αυγούστου. Επιπλέον φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς, που υποδύονται τα άτομα στο πλευρό της Diana, όπως τον τελευταίο σύντροφο της ζωής της, Dodi Al-Fayed.

H συγκεκριμένη σειρά, έχει επίσης τραβήξει το ενδιαφέρον καθώς φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αποκάλυψαν πως θα προβληθούν στιγμιότυπα σχετικά με εκείνο το ταξίδι της πριγκίπισσας Diana στη Βοσνία το 1997, κατά το οποίο συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών που πληγώθηκαν στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου που έπληξε τη χώρα στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Καθώς το επιτυχημένο έργο ακολουθεί τη ζωή της βασιλικής οικογένειας στο δεύτερο μισό του 20ου. αιώνα, το cast της σειράς έχει υποστεί δραστικές αλλαγές. Η Elizabeth Debicki αντικατέστησε το Emma Corrin ως Diana, ενώ στην πέμπτη σεζόν θα δούμε επίσης την Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, τον Jonathan Pryce ως Πρίγκιπα Φίλιππο και τον Dominic West ως πρίγκιπα Κάρολο (πλέον βασιλιά). Η 5η σεζόν της σειράς θα αρχίσει να προβάλλεται στις 9 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.