Ο Elon Musk πίστευε πως η Grimes είναι «αποκύημα της φαντασίας του» κι εκείνη συμφωνεί

Αν πίστευες ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση σου, μην αγχώνεσαι υπάρχουν και άλλες εξίσου περίεργες (και ακόμη περισσότερο αμήχανες)

Τον εγκέφαλο θέλουν να μας κάψουν Elon Musk και Grimes, οι οποίοι ακόμη στην σχέση τους, μόνο νορμάλ δεν μπορείς να τους πεις. Eίναι και κάποια ζευγάρι που είναι πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα. Είτε με την καλή έννοια, είτε όχι. Ένα από αυτά είναι και οι Elon Musk - Grimes. Μετρούν περίπου 4 χρόνια σχέσης, ενώ οι επανασυνδέσεις και οι χωρισμοί ανάμεσα τους είναι αρκετοί, σε σημείο να έχουμε χάσει το μέτρημα. Σε αυτά τα 4 χρόνια ωστόσο, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Τον γιο τους XÆA-Xii, 2 ετών, και την κόρη τους Exa Dark Sideræl, 10 μηνών.

Παρά την απίστευτα περίπλοκη σχέση που φαίνεται να έχουν, η Grimes υποστηρίζει ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι «ο καλύτερος φίλος μου και ο έρωτας της ζωής μου», ενώ από την μεριά του ο Musk δηλώνει πως η κατά 17 χρόνια νεότερή σύντροφος του, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσομοίωση που ο εγκέφαλός του δημιούργησε με κάποιο τρόπο ως την «τέλεια σύντροφο» γι' αυτόν - και μάλιστα εκείνη συμφωνεί με τη θεωρία του.

Σε νέο ντοκιμαντέρ «The Elon Musk Show» του BBC, η δημοσιογράφος του Vanity Fair, Devin Gordon, μίλησε για τη σχέση του Μusk και της Grimes, μετά την συνέντευξη που πήρε από την Καναδή τραγουδίστρια νωρίτερα φέτος. Στο άρθρο της ήταν που η Grimes αποκάλυψε κατά λάθος ότι με τον Musk είχαν αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί μαζί και μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για τη «ρευστή» σχέση τους.

Η δημοσιογράφος μάλιστα, είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων: «Μου είπε επανειλημμένα ότι ο Elon έχει αυτή τη θεωρία για εκείνη ότι δεν είναι πραγματική, ότι είναι μια προσομοίωση που δημιουργήθηκε από εκείνον και υπάρχει στον εγκεφαλικό του φλοιό ως ένα είδος τέλειας συντρόφου του», είπε αρχικά. «Το οποίο ακούγεται λίγο τρελό και ίσως λίγο ανατριχιαστικό, μόνο που εκείνη συμφωνεί με αυτό. Είπε ότι όντως αισθάνεται σαν αυτή την προσομοίωση που δημιουργήθηκε τέλεια γι' αυτόν», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Η Grimes στην συνέντευξη της στο Vanity Fair είπε: «Κάνουμε συνέχεια αυτή τη συζήτηση όπου ο Elon είναι σε φάση, "Είσαι αληθινή; Ή μήπως ζούμε στη μνήμη μου και είσαι σαν μια συνθετική σύντροφος που δημιουργήθηκε για να είναι σύντροφός μου εδώ;". Ο βαθμός στον οποίο αισθάνομαι ότι έχω κατασκευαστεί για να είμαι αυτή η -τύπου- τέλεια σύντροφος είναι τρελός».

Mέσα σε όλα αυτά, αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η σχέση τους έφτασε εδώ που έφτασε, ξεκινώντας από ένα «nerdy αστειάκι» στο Twitter το 2018, τότε που ο Musk είχε μόλις χωρίσει από την Amber Heard.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.