CELEBRITIES

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Χιου Γκραντ στον «πιο καλόκαρδο υδραυλικό της Βρετανίας»


Μάγκυ Πετροπούλου

9 Δεκεμβρίου 2023

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Χιου Γκραντ στον «πιο καλόκαρδο υδραυλικό της Βρετανίας»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του

Ο Χιου Γκραντ και η σύζυγός του, 'Αννα Ελισάβετ Έμπερσταϊν δώρισαν 20.000 λίρες στον ιδρυτή φιλανθρωπικής οργάνωσης που παρέχει δωρεάν υδραυλικές υπηρεσίες και τρόφιμα σε ηλικιωμένους και ευάλωτα νοικοκυριά.

Πρόκειται για τον Τζέιμς 'Αντερσον, ο οποίος έγινε γνωστός ως «ο πιο καλόκαρδος υδραυλικός της Βρετανίας» όταν το 2017, ίδρυσε την ΜΚΟ Depher, στο Μπέρνλι του Λάνκασαϊρ παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η ΜΚΟ του βασίζεται σε δωρεές και από το 2017 έχει βοηθήσει περισσότερους 500 χιλιάδες ανθρώπους.

Σύμφωνα με το BBC έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο όταν αρνήθηκε κατηγορηματικά να πάρει χρήματα από μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία έπασχε από λευχαιμία για επισκευή του λέβητά της.

«Θα έχουν τον σεβασμό και την αγάπη μου»

Για το υπέροχο «χριστουγεννιάτικο δώρο» του διάσημου ζευγαριού, ο Τζέιμς 'Αντερσον δήλωσε σε ανάρτησή του στο X (την βλέπεις παρακάτω): «Αυτή η υπέροχη και συγκινητική δωρεά των 20.000 λιρών θα δώσει ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά. Εφ' όρου ζωής και οι δύο θα έχουν τον σεβασμό και την αγάπη μου».

Συνολικά το ζευγάρι έχει δωρίσει στη συγκεκριμένη οργάνωση, το ποσό των 75.000 αγγλικών λιρών.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS