CELEBRITIES

«Επίπονη» η χρονιά που πέρασε για τη Νάταλι Πόρτμαν - Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο από τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ


Μάγκυ Πετροπούλου

9 Μαρτίου 2024

«Επίπονη» η χρονιά που πέρασε για τη Νάταλι Πόρτμαν - Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο από τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ
Instagram
Ήρθε το τέλος και επίσημα μετά από 11 χρόνια γάμου

Και ναι, μετά από οκτώ περίπου μήνες, η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπέντζαμιν Μίλιπεντ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους.

Η ηθοποιός που λατρέψαμε στην ταινία, «Μαύρος Κύκνος» -στα γυρίσματά της μάλιστα οι δυο τους είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί- υπέβαλε την αίτηση για το τέλος της κοινής τους ζωής, όπως σε είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε στο People πως έχουν χωρίσει πλέον, κι επίσημα.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη. Όλοι οι φίλοι της μαζεύτηκαν γύρω της και τη βοήθησαν να ξεπεράσει τα χειρότερα».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η Νάταλι βγαίνει από μια πολύ επίπονη χρονιά. Είναι πλέον, στην άλλη πλευρά και βρίσκει χαρά δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της».

Να σου θυμίσω πως οι δυο τους ήταν παντρεμένο για 11 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, τον 12χρονο Άλεφ και την 7χρονη Αμαλία.

Και αυτά φυσικά όπως καταλαβαίνεις αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τη Νο 1 προτεραιότητά τους.

Η αιτία του διαζυγίου της

Αιτία του χωρισμού τους φέρεται πως ήταν μια 25χρονη γυναίκα, με το όνομα Καμίλ Ετιέν, με την οποία λέγεται πως απάτησε ο Μίλιπεντ τη Νάταλι Πόρτμαν τον Ιούνιο του 2023.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους για πρώτη φορά το 2022, όμως λίγο καιρό μετά θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, για χάρη των παιδιών τους και η αλήθεια είναι πως προσπάθησαν πολύ να... αντέξουν και να τα αφήσουν όλα πίσω τους.

Ωστόσο, μετά τις αποκαλύψεις για τη φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, η Νάταλι Πόρτμαν πήρε την απόφασή της και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, τραβώντας ένα μεγάλο Χ στο γάμο της -τότε κατάλαβε πως δεν ήταν απλά μια εξωσυζυγική περιπέτεια αλλά κάτι πολύ παραπάνω.

Η ηθοποιός έκανε τα πάντα, θέλοντας να τα αφήσει όλα πίσω της, αλλά οι προσπάθειές της έπεσαν στο κοινό.

Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας, όταν το γυαλί ραγίσει δεν ξανακολλά (ή αν συμβεί, θέλει τεράστια δουλειά και υπομονή).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.