Κρίστεν Στιούαρτ: Απομυθοποιεί τον έρωτα με τον Έντουαρντ στο Twilight - «Θα χώριζα αμέσως»

Splash by Ideal Image

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα χώριζε asap από τον Έντουαρντ Κάλεν στο Twilight, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω

Η Μπέλα και ο Έντουαρντ Κάλεν, οι πρωταγωνιστές του Twilight, υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του κινηματογράφου πίσω στο μακρινό 2008. Σήμερα, το 2024, η Κρίστεν Στιούαρτ απομυθοποιεί αυτόν τον έρωτα και ξεκαθαρίζει πως αν βρισκόταν στη θέση της ηρωίδας της, θα χώριζε από τον γοητευτικό βρικόλακα χωρίς δεύτερη σκέψη, αν παρέμβαινε στις επιλογές της.

Κατά τη διάρκεια του podcast «Not Skinny But Not Fat», η ηθοποιός ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια, Αμάντα Χιρτς, για τη σχέση της Μπέλα με τον Έντουαρντ Κάλεν, καθώς υπήρξαν ένα πολυσυζητημένο και επιτυχημένο κινηματογραφικό ζευγάρι.

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα χώριζε τον Έντουαρτ Κάλεν στη θέση της Μπέλα

«Ας μιλήσουμε για τη Μπέλα για ένα δευτερόλεπτο. Δεν μας αρέσει εκ των υστέρων;», ρώτησε η Χιρτς, με την Στιούαρτ να απαντά: «Δεν μας αρέσει; Καλύτερα να προσέχεις. Δεν ξέρω, αν μπορείς να πεις με ποιον μιλάς αυτή τη στιγμή».

Τότε, η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της, λέγοντας πως η Μπέλα στα μάτια της έμοιαζε να είναι απελπισμένη για να είναι μαζί με τον Έντουαρτ, αφού άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της και έγινε βρικόλακας απλά και μόνο για να μπορεί να είναι η σύντροφός του. «Προσπαθούσε να ελέγξει αν έκανε ή όχι επιλογές για τον εαυτό της», εξήγησε η ηθοποιός, τονίζοντας, παράλληλα: «Θα τον χώριζα αμέσως».

Η Στιούαρτ ανέφερε ότι ο Έντουαρντ αρχικά δεν ήθελε να αφήσει την Μπέλα να γίνει βαμπίρ. Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν θα έβαζε κανέναν πάνω από τις προσωπικές επιλογές της, λέγοντας: «Εννοώ ότι, αν έλεγα “θέλω να το δοκιμάσω” και εκείνος έλεγε “όχι, αυτό είναι μόνο για μένα”, θα του απαντούσα πως «αυτό είναι επίσης μόνο για μένα. Όλη η ζωή μου. Χωρίς εσένα».

Η ηθοποιός εξήγησε πως ό,τι κι αν συνέβαινε, εκείνη έπρεπε να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον της και να μην ανεχτεί την παραμικρή καθοδήγηση από τον οποιοδήποτε. «Πρέπει να αφήσεις ένα κορίτσι να κάνει τις δικές του επιλογές», ξεκαθάρισε.

Η Κρίστεν Στιούαρτ πρωταγωνίστησε στις πέντε ταινίες του Twilight, οι οποίες συγκέντρωσαν συνολικά 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.