(Και) Ο Τζον Μπον Τζόβι παραδέχεται ότι ήταν άπιστος σύζυγος: «Το θέμα είναι να μη λες ψέματα πως ήσουν άγιος»

Splash by Ideal Image

Ο Μπον Τζόβι παραδέχεται ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις

Ο Τζον Μπον Τζόβι εδώ και περίπου δύο χρόνια απέχει από τα μουσικά δρώμενα για λόγους υγείας. Το 2022, ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές και προσπαθεί να αναρρώσει, ώστε να καταφέρει να τραγουδήσει ξανά με τη συχνότητα που τραγουδούσε στο παρελθόν. Σε όλη αυτή την περιπέτεια, από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο πλευρό του η σύζυγός του, Ντοροθέα Χάρλεϊ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τζον Μπον Τζόβι μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκαν το 1989 και έκτοτε παραμένουν μαζί. Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του μετρούν 35 χρόνια κοινής πορείας και, όπως λέει εκείνος, δεν ήταν όλα ρόδινα στη διαδρομή τους και η ευθύνη ήταν δική του.

Ειδικότερα, ο Μπον Τζόβι αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Independent» πως υπήρξε άπιστος στο παρελθόν, όμως ήταν ειλικρινής με τη σύζυγό του. Ακόμα, υποστήριξε ότι η μεγάλη διάρκεια του γάμου τους οφείλεται στη γυναίκα του, Ντοροθέα Χάρλεϊ, την οποία αγαπά και θαυμάζει. 

«Αυτά είναι όλα τα υπέροχα κλισέ του ροκ σταρ. Το θέμα είναι να μην λες ποτέ ψέματα ότι ήσουν άγιος, αλλά ούτε να είσαι τόσο ανόητος ώστε να χαλάσεις την οικογενειακή ζωή. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τη σύζυγό μου, είμαστε τυχεροί που μεγαλώσαμε μαζί», ανέφερε ο Μπον Τζόβι στη συνέντευξή του.

 

Όσον αφορά στην αντίδραση της γυναίκας του για τις απιστίες του, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως ο γάμος τους κρατάει ακόμα λόγω της δικής της υπομονής και ανοχής στις εξωσυζυγικές σχέσεις του. Ο ίδιος είχε αναφέρει στο παρελθόν πως έχει μετανιώνει για τις φορές που υπήρξε άπιστος στη σύζυγό του και έχει απολογηθεί. 

Στο τραγούδι του, μάλιστα, που κυκλοφόρησε το 1993 «Bed of Roses», ο Μπον Τζόβι αναφέρει: «Τώρα που κλείνεις τα μάτια σου, να ξέρεις ότι θα σε σκέφτομαι, ενώ η ερωμένη μου με καλεί να σταθώ ξανά στο προσκήνιο της. Απόψε δεν θα είμαι μόνος, αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι μόνος. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω, γιατί εσένα θα πέθαινα για να υπερασπιστώ».
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.