Τζένιφερ Άνιστον απαξιώνει το Tik Tok: «Δεν έχω κι ούτε θα κάνω ποτέ, γιατί δεν είναι υγιές»

Splash by Ideal Image

Η Τζένιφερ Άνιστον απεχθάνεται τα social media, γνωρίζοντας τις συνέπειες της χρήσης τους στη ζωή μας

Η Τζένιφερ Άνιστον πηγαίνει κόντρα στην εποχή της και εκφράζει δημοσίως την απέχθειά της προς το Tik Tok, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που εκτοξεύθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πλέον βρίσκεται στην ίδια θέση με το Facebook και το Instagram.

Σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight», η διάσημη ηθοποιός παρέθεσε τα επιχειρήματά της και εξήγησε τους σοβαρούς λόγους που αποφεύγει να δημιουργήσει τον δικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ.

 Όπως είπε, το να χαζεύεις βίντεο είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου, ενώ όσον αφορά στις μικρές ηλικίες, η ενασχόληση με τα social media σχετίζεται με ψυχικές ασθένειες. «Δεν έχω TikTok κι ούτε θα έχω ποτέ. Απλώς δεν θα το κάνω. Δεν θα εγγραφώ σε κάτι άλλο που θα καταστρέψει τη ζωή μου ή τη ζωή κάποιου άλλου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

 

Αναφερόμενη στις αρνητικές επιπτώσεις του Tik Tok και γενικότερα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ξεκάθαρη: «Θα μπορούσε να σε "ρουφήξει" και να έχεις σπαταλήσει ώρες από τη ζωή σου, βλέποντας βίντεο με σκύλους, κουτάβια, μωρά και γάτες».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε τη γενικότερη άποψή της για το θέμα, υποστηρίζοντας πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν έχει φτιαχτεί για να λαμβάνει τέτοιο όγκων πληροφοριών τόσο γρήγορα και έτσι στο τέλος βλάπτουμε τον ίδιο τον εαυτό μας. «Δεν νομίζω ότι έχουμε σχεδιαστεί για να λαμβάνουμε τον όγκο πληροφοριών με την ταχύτητα και τον ρυθμό που κάνουμε αυτές τις μέρες. Δεν είναι καλό για εμάς, δεν νομίζω ότι είναι υγιές», ισχυρίστηκε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε πως η έκθεση των παιδιών στα social media και ο μη περιορισμός τους έχει ως αποτέλεσμα αφενός τη συνεχόμενη σύγκρισή τους με άλλους και αφετέρου τη δημιουργία ψυχικών ασθενειών. Ειδικότερα, δήλωσε: «Είναι τόσο δύσκολο να είσαι έφηβος αυτές τις μέρες. Εμείς, ακόμα και ως ενήλικες, είμαστε τόσο σκληροί με τους εαυτούς μας, φανταστείτε πόσο αυστηρά είναι τα παιδιά».

Τέλος, η Τζένιφερ Άνιστον έστειλε το δικό της μήνυμα, προτρέποντας όλους τους ανθρώπους εκεί έξω να είναι απλά ο εαυτός τους με τα καλά και τα κακά τους. «Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι αυτός που είσαι. Οι άνθρωποι έχουμε καλές και κακές μέρες. Έχουμε καλές μέρες για τα μαλλιά μας. Έχουμε χάλια ημέρες μαλλιών. Έχουμε καλές μέρες δέρματος, κακές μέρες. Υπάρχει κάτι απ' όλα. Είναι επίσης τόσο μη ρεαλιστικό να προσπαθείς να πουλήσεις κάτι που δεν φαίνεται αυθεντικό», υπογράμμισε. 

Αφού διάβασες τη Τζένιφερ Άνιστον, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.