Η Έμιλι Μπλαντ είπε πως «φυσικά» και της έχει έρθει να κάνει εμετό, φιλώντας συμπρωταγωνιστές της

Splash by Ideal Image

Αν το έπαθε με τον Κίλιαν Μέρφι, θα πέσουμε από τα σύννεφα

Η Έμιλι Μπλαντ εμφανίστηκε στο Howard Stern Show και μίλησε για το πώς έπρεπε να προσποιηθεί ότι ταίριαζε με κάποιους συμπρωταγωνιστές της, με τους οποίους η χημεία ήταν ανύπαρκτη. Έχει παίξει σε ταινίες με πολύ διάσημους ηθοποιούς, από τον Ματ Ντέιμον και τον Τομ Κρουζ, μέχρι τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Κίλιαν Μέρφι. Αναφερόταν σε κάποιον από εκείνους, άραγε;

«Σου ήρθε ποτέ να κάνεις εμετό;», τη ρώτησε ο Χάουαρντ Στερν, για σκηνές που χρειάστηκε να φιλήσει συμπρωταγωνιστή της. «Φυσικά. Φυσικά», απάντησε. «Δεν θα το έλεγα και ακραία αηδία, αλλά σίγουρα δεν μου άρεσαν και όλα».

Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε ποιοι της προκάλεσαν τάση για εμετό, όμως είπε το εξής: «Είχα χημεία με ανθρώπους που… δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μας».

«Μερικές φορές, είναι περίεργο. Μερικές φορές, κάνετε παρέα αβίαστα, αλλά δεν βγαίνει στην οθόνη. Η χημεία είναι αυτό το αλλόκοτο πράγμα. Είναι κάτι αιθέριο, το οποίο δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να το αγοράσεις ή να το πουλήσεις… Είτε υπάρχει είτε όχι… Είναι ευκολότερο όταν έχεις φυσική σύνδεση με κάποιον».

Η Έμιλι Μπλαντ δήλωσε και ότι, στα τόσα χρόνια που δουλεύει, έχει «συνταγή» για να προσποιείται τη χημεία. «Πρέπει να βρω κάτι που μου αρέσει σε όλους. Πρέπει να βρω κάτι… Ακόμη κι αν είναι ένα πράγμα», εξήγησε.

«Ίσως είναι το ωραίο τους γέλιο ή ο τρόπος που μιλούν. Είναι ευγενικοί. Θέλω να πω, ίσως είναι και κάτι τυχαίο. Αλλά βρες κάτι που αγαπάς σε έναν άνθρωπο ή κάτι που αγαπάς στον χαρακτήρα του και μείνε σε αυτό».

Εμείς πάντως δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι της ήρθε αναγούλα φιλώντας τον Κίλιαν Μέρφι. Τείνουμε προς τον Τομ Κρουζ.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.