Το έξυπνο trick που μεταμορφώνει τα AirPods σε «εργαλείο κατασκοπείας»

Pexels

Εσείς γνωρίζατε αυτή την δυνατότητα που έχουν τα AirPods;

Τα AirPods έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια η αδυναμία όσων χρησιμοποιούν Apple και δικαίως βρίσκονται πλέον στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων αξεσουάρ. Σε περίπτωση που μόλις τα αποκτήσατε ή τα είχατε ήδη όμως δεν έτυχε να βρήκατε αρκετό χρόνο για να ασχοληθείτε παρακάτω σας έχουμε το απόλυτο hack που ίσως σας χρειαστεί. 

Τα AirPods μπορούν να λειτουργήσουν και ως εργαλείο κατασκοπείας και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να σας βάζουμε ιδέες αλλά εμείς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για όλες τις δυνατότητες που έχουν. Το χαρακτηριστικό «Live Listen», επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το iPhone ως μικρόφωνο και να ακούει από απόσταση τους ήχους που καταγράφονται, μέσω των ασύρματων AirPods του.

Πώς λειτουργεί;

Το ενεργοποιείτε και τοποθετείτε το μικρόφωνο του iPhone ή το iPad σας κοντά στο πρόσωπο που θέλετε να ακούσετε. Έπειτα, μπορείτε να ακούσετε μέσω των AirPods, τα οποία λειτουργούν ασύρματα με Bluetooth.

Η λειτουργία σχεδιάστηκε για να βοηθά τα άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικά βαρηκοΐας να ακούσουν καλύτερα σε περιβάλλον που έχει φασαρία.

Σε περίπτωση που η δυνατότητα Ζωντανής Ακρόασης (Live Listen) δεν υπάρχει στο Κέντρο Ελέγχου θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Κέντρο Ελέγχου > Προσαρμογή Χειριστηρίων και προσθέστε το εικονίδιο Ακοή > στην συνέχεια πατήστε πίσω ώστε να αποθηκευτεί η ρύθμιση και πλέον θα είναι διαθέσιμη στο Κέντρο Ελέγχου σας. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.