Ριγκατόνι με κολοκύθα και φασκόμηλο

Μιας και είναι η εποχή της κολοκύθας σας έχουμε μία εύκολη και νόστιμη πρόταση!

Yλικά:

  • 500 γρ. ριγκατόνι
  • 400 γρ. κίτρινη κολοκύθα πολτοποιημένη
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 40 γρ. μπλε τυρί
  • ελαιόλαδο
  • φασκόμηλο
  • αλάτι
  • μπούκοβο

Διαδικασία:

Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνετε το μπούκοβο, το φασκόμηλο και το πολτοποιημένο σκόρδο για να σοταριστούν. Στη συνέχεια προσθέτετε την κολοκύθα και την κρέμα γάλακτος και το μπλε τυρί. Ανακατεύετε για 2 λεπτά και προσθέτετε αρκετό βραστό νερό και αφήνετε να σιγοβράζει. Στο μεταξύ έχετε βράζετε τα μακαρόνια. Τέλος, ανακατεύετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα κολοκύθας και σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.