Mini classic burgers
- 500 γρ. μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς
- 1 κ.γ γλυκιά πάπρικα
- 4 φέτες τυρί chedar
- 4 ψωμάκια για χάμπουργκερ
- Μία χούφτα αγγουράκια πίκλες ψιλοκομμένα
- 3 κ.σ. μαγιονέζα
- 2 φύλλα μαρούλι κομμένα στη μέση
- 1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες
- ½ κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- Κέτσαπ, ή σάλτσα από φρέσκες ντομάτες
- Μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Σ' ένα μπολ ρίχνετε τον κιμά, την πάπρικα, το αλάτι και ζυμώνετε καλά. Στη συνέχεια σχηματίζετε τον κιμά σε 4 μπιφτέκια. (Φροντίστε να έχουν και τα 4 το ίδιο ακριβώς πάχος και σχήμα για να ψηθούν ομοιόμορφα).Τηγανίζετε σε αντικολλητικό τηγάνι τα burger ή τα ψήνετε στο grill για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. by Best Offers" href="#78687583"> Αν
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.