Τα πιο νόστιμα ρεβίθια με κολοκυθάκια που έχουμε δοκιμάσει

Υλικά

200 γραμμάρια ρεβίθια

2 κολοκυθάκια

Τριμμένη φρυγανιά

Γλυκιά πάπρικα

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια για περίπου 12 ώρες. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και τα σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν ροδίσουν, προσθέτουμε τα ρεβίθια και 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά. Τα μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και στο τέλος σερβίρουμε με λίγη γλυκιά πάπρικα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.