Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα ραβιόλια τυριού και δεν θέλουμε να τελειώσουν

Υλικά

2 πακέτα ραβιόλια τυριού

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

1 φύλλο δάφνης

6 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο

1/3 φλιτζάνι φύλλα φασκόμηλου

1 φλιτζάνι φουντούκια, χοντροκομμένα

3/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα

Αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ξύδι, το μέλι και τη δάφνη και βράζουμε 4 έως 5 λεπτά μέχρι να γίνει σιρόπι. Εντωμεταξύ μαγειρεύουμε τα ραβιόλια σύμφωνα με τη συσκευασία. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε το φασκόμηλο και τα φουντούκια και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό από τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.

Σουρώνουμε τα ραβιόλια και φυλάσσουμε μισό φλιτζάνι από το νερό που μαγειρεύτηκαν. Προσθέτουμε τα ραβιόλια στο τηγάνι και αν χρειάζεται ρίχνουμε από το νερό που έχουμε φυλάξει. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.