Hair teasing: Η τεχνική που χαρίζει μοναδικό όγκο στα μαλλιά

IG @hannaschonberg

Μια τεχνική χτενίσματος που αξίζει να γνωρίζεις

Βλέπουμε γυναίκες, celebrities ή μη, και θαυμάζουμε τα πλούσια μαλλιά τους. Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ πώς τα καταφέρνουν να έχουν τόσο υπέροχα μαλλιά; H απάντηση βρίσκεται πιθανότατα στο hair teasing. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Με απλά λόγια, το hair teasing περιλαμβάνει τη χρήση μιας χτένας για να τους δώσεις επιπλέον όγκο, ειδικά στις ρίζες. Γυναίκες με αρκετά λεπτά ή ίσια μαλλιά που τείνουν να γίνονται γρήγορα φλατ, πιθανώς είναι πιο εξοικειωμένες με την τεχνική σε σχέση με εκείνες που έχουν σγουρά.

 

Ωστόσο, καθώς το hair teasing περιλαμβάνει το χτένισμα των μαλλιών προς τα πίσω, θα πρέπει να προσέχεις να μην προκαλείς σπάσιμο ή άλλου είδους φθορά στα μαλλιά όταν το εφαρμόσεις, ιδιαίτερα εάν έχουν βαφτεί ή είναι εύθραυστα για άλλους λόγους. Προτού ξεκινήσεις να το hair teasing, θα πρέπει επίσης να προετοιμάζεις τα μαλλιά σου με ένα σπρέι που χαρίζει σώμα και υφή στα μαλλιά.

 

Μόλις τα μαλλιά είναι προετοιμασμένα και έτοιμα, πιάσε το τμήμα που θέλεις να πειράξεις και ανασήκωσέ το. Πάρε τη χτένα και βούρτσισε τα μαλλιά σου προς τα κάτω και όχι στην κορυφή των μαλλιών. Εάν η αίσθηση της κατεύθυνσης δεν είναι η καλύτερη, σκέψου να κάνεις ένα σχήμα παρόμοιο με το γράμμα C όταν χτενίζεις τα μαλλιά σου. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου, μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσεις από διαφορετικό σημείο της ρίζας σου.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.