Τραγανοί και αφράτοι κρεμμυδοκεφτέδες

Οι σημερινοί κρεμμυδοκεφτέδες είναι τόσο νόστιμοι που θα τους λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

10 κρεμμύδια

300 γρ τυρί φέτα

2 κουτ του γλυκού μαγειρική σόδα

2 αυγά

Λίγο δυόσμο

1 φλ. φρυγανιά τριμμένη

1 φλ. αλεύρι

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε για 10 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα χτυπάμε στο μπλέντερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε στο τηγάνι λάδι και όταν ζεσταθεί παίρνουμε το μίγμα με ένα κουτάλι και το τηγανίζουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.