Ζουμερό κοτόπουλο με αμύγδαλα

Μία ξεχωριστή και εύκολη συνταγή που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Υλικά

300 γρ. στήθος κοτόπουλου

100 γρ. μπαμπού

100 γρ. αμυγδαλα

1 κρεμμύδι

1 κομμάτι μικρό τζίντζερ

Αλεύρι

Σάλτσα σόγιας

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους, προσθέτουμε αλάτι και τα περνάμε από το αλεύρι. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε με 3 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με ένα κομμάτι τζίντζερ.

Μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το μπαμπού, τα αμύγδαλα και λίγο σάλτσα σόγιας. Μαγειρεύουμε λίγα λεπτά ακόμα και όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο σερβίρουμε. 

Photo credits :blog.giallozafferano.it

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.