Ξέρουμε ποιος είναι ο απόλυτος προορισμός για να ζήσεις τη Μύκονο... αλλιώς

Αν αναζητάς έναν κοσμοπολίτικο προορισμό με δυνατότητα για απόλυτο privacy θα τον βρεις στις AGL Luxury Villas.

Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου τη Μύκονο! Ξέφρενα πάρτι, ασφυκτικά γεμάτα Ματογιάννια, διεθνείς celebrities, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, μπουτίκ με τα πιο διάσημα fashion brands, luxury ξενοδοχεία και beach bars που όμοιά τους δεν υπάρχουν πουθενά. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σκεφτείς τις άγριες παραλίες, τους απάνεμους κόλπους με τα πιο συγκλονιστικά νερά του Αιγαίου, τα πανέμορφα σοκάκια της με τα ασβεστωμένα σπίτια και την ησυχία τους τις πρωινές ώρες, το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία, τις γραφικές φάρμες, τη Δήλο, τα απόμερα μέρη της. Αυτό όμως είναι η Μύκονος. Ένα συνονθύλευμα από αντικρουόμενες εμπειρίες! Και το φοβερό είναι ότι μπορείς να τις ζήσεις όλες, ακολουθώντας τη διάθεσή σου. 

Προσωπικά πια προτιμώ τη δεύτερη! Ίσως γιατί την έχω ζήσει πάντα κοσμοπολίτισσα, αλλά ποτέ τόσο ανατολίτισσα! Ίσως γιατί η πολυκοσμία πια δεν είναι το στοιχείο μου! Γι' αυτό λάτρεψα εκείνο το ΣΚ στις AGL luxury villas. 

 

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται απλώς για μερικές βίλες χτισμένες ασφυκτικά η μία δίπλα στην άλλη. Πρόκειται για μια υπέροχη πλαγιά στον Άγιο Λάζαρο στην οποία εκτείνονται 10 ονειρεμένα πολυτελή σπίτια, εναρμονισμένα με την αισθητική του νησιού, τα οποία προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Το θέρετρο ανήκει στον επιχειρηματία Θεόδωρου Δουζόγλου, ο οποίο έχει στην κατοχή του επίσης το ιστορικό "Πεντελικόν" στην Κηφισιά, το ξενοδοχείο Λητώ στη Μύκονο, το πρώην ακίνητο του ΟΤΕ στην οδό Σταδίου, το πρώην ξενοδοχείο ‘’Mistral’’ στον Πειραιά κ.α. 

Οι 10 βίλες-όνειρο

Ας ξεκινήσουμε από την τοποθεσία που είναι και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά των AGL luxury villas, καθώς απέχουν μόλις λίγα λεπτά από το αεροδρόμιο, τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου, αλλά και από το κέντρο του νησιού των Ανέμων με την πλούσια νυχτερινή ζωή. Έτσι μάλιστα που είναι σκαρφαλωμένες σε αυτή την πλαγιά του Αγίου Λαζάρου προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και σου χαρίζουν ένα ανεμπόδιστο κάδρο στον όρμο και στα μοναδικά ηλιοβασιλέματα. 

Η αρχιτεκτονική του θερέτρου συνδυάζει το σύγχρονο στιλ με τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα στοιχεία δημιουργώντας έναν συνδυασμό πολυτέλειας και αυθεντικότητας. Οι εξωτερικοί χώροι είναι συγκλονιστικοί και αυτό δεν θα μπορούσε να μην συνεχίζεται και στην εσωτερική διακόσμηση και αισθητική.  

Καμία βίλα δεν είναι όμοια με την άλλη, αλλά όλες είναι περισσότερο ευρύχωρες απ' όσο θα περίμενε κανείς, διαθέτοντας άνετα σαλόνια και μεγάλες τραπεζαρίες για να χωράνε οι μεγάλες παρέες και οι οικογένειες. Οι περισσότερες βίλες μπορούν να φιλοξενήσουν 10 άτομα, ενώ η κεντρική βίλα, η πιο εντυπωσιακή του συγκροτήματος, κοιμίζει 16 άτομα και διαθέτει 8 δωμάτια, 13 μπάνια, τζακούζι, γυμναστήριο, θερμαινόμενη πισίνα 261 τ.μ., εξωτερικούς χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν και εκδηλώσεις.  

 

 

Το εσωτερικό της βίλας είναι σχεδιασμένο από τον interior designer Alberto Pinto, με εκπληκτικές νωπογραφίες να κοσμούν τους τοίχους, οι οποίες απεικονίζουν εικόνες από την Ελληνική Μυθολογία και πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν προς τιμήν των Ολυμπιακών Αγώνων που φιλοξενήθηκαν στην Ελλάδα το 2004

 

 

Σε πρακτικό επίπεδο τώρα, οι κουζίνες είναι απόλυτα λειτουργικές και πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και τις σύγχρονες ανέσεις δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ετοιμάζεις με μεγάλη ευκολία τα γεύματα και τα σνακ που θέλεις. Εννοείται ότι για ότι χρειαστείς, το προσωπικό θα το φροντίσει με εξατομικευμένες υπηρεσίες και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι πισίνες – αχ αυτές οι πισίνες- του θερέτρου είναι αριστοκρατικές, με κρυστάλλινα νερά που λάμπουν κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Εδώ, αναμένεται να περάσεις πολλές ώρες της ημέρας απολαμβάνοντας το μπάνιο σου στην απόλυτη πολυτέλεια, χαλαρώνοντας στις αναπαυτικές ξαπλώστρες, τρώγοντας στις τραπεζαρίες κάτω από τις σκιερές πέργκολες ή πίνοντας το κρασί σου την ώρα της δύσης! Κι αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα μπορείς να κάνεις, αυτό είναι να ξεκολλήσεις από τον ορίζοντα, που την ώρα της δύσης μετατρέπεται σε πίνακα ζωγραφικής!  

 

 

 

 

Κι όταν θα φτάνει η ώρα της ξεκούρασης τα δωμάτια που σε υποδέχονται είναι ότι ακριβώς ονειρεύεσαι: μια ατμόσφαιρα γαλήνης προσεκτικά επιμελημένη για να προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας και άνεσης. Η διακόσμηση κινείται σε ζεστούς και λευκούς τόνους και κυριαρχούν τα φυσικά υλικά. Δεν λείπει βεβαίως η επίπεδη τηλεόραση σε περίπτωση που έχεις διάθεση για bingewatcing. Θα λατρέψεις τα στρώματα στα κρεβάτια που θα σου χαρίσουν τον πιο ξεκούραστο ύπνο και τα ευρύχωρα μπάνια με τα molton brown amenities που ευωδιάζουν και σέβονται την επιδερμίδα σου. 

 

 

Το πρωί ετοιμάσου να σε ξυπνήσει ο υπέροχος ήλιος από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες των δωματίων που δημιουργούν μια φωτεινή και αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Πολλά από τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική βεράντα ή αυλή για ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα, ακόμη κι από την ίδια σου την παρέα ή την οικογένεια. 

Φεύγοντας από τις AGL luxury villas δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι ένα πράγμα: ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια πολυτελή βίλα. Είναι ένα καταφύγιο για την ψυχή, ένα μέρος για να ξεφύγεις και να βρεις γαλήνη! Ναι, ακόμη και στη Μύκονο. Στις AGL luxury villas γίνεται. 

Δες περισσότερα και κλείσε τη δική σου εμπειρία διαμονής #aglexperience στην επίσημη ιστοσελίδα www.aglluxuryvillas.com