ΓΑΜΟΣ

Αυτό το νυφικό που θα θυμάσαι για πάντα από τον σχεδιαστή Demetrios


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Απριλίου 2024

Αυτό το νυφικό που θα θυμάσαι για πάντα από τον σχεδιαστή Demetrios
Κάθε νύφη είναι μοναδική, όπως και το νυφικό της

Η ημέρα του γάμου σου είναι από τις πιο σημαντικές της ζωής σου και σίγουρα θα τη θυμάσαι για πάντα. Το πώς αισθανόσουν, την προετοιμασία, τους φίλους, την οικογένειά σου, τον μελλοντικό σου σύζυγο, το πρώτο χορό, τα γέλια, τα φιλιά, τις αγκαλιές και φυσικά το νυφικό σου. Το νυφικό σου, που το είχες ονειρευτεί από μικρή, αλλά στη διάρκεια της ενήλικης ζωής σου άλλαξες τρόπο σκέψης και αισθητική οπότε τελικά δεν το φόρεσες ποτέ, διότι αυτο το πολύ σημαντικό φόρεμα ενσαρκώνει όλον σου τον χαρακτήρα και το στιλ.

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει μια ξεχωριστή προσωπική αισθητική, η οποία βγαίνει στο νυφικό της φόρεμα. Αυτή τη μοναδική ημέρα της ζωής σου θέλεις όλος ο κόσμος να μάθει ποια πραγματικά είσαι και πώς βλέπεις τον εαυτό σου, ακόμα και όσοι σε γνωρίζουν πολύ καλά. Μπορεί να είσαι βαθιά ρομαντική και να δακρύζεις στη θέα ενός όμορφου ηλιοβασιλέματος ή ακόμα και με τον Βασιλιά των Λιονταριών, μπορεί να είσαι μια party queen που της αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, μπορεί να είσαι πολλά και το νυφικό σου οφείλει να τα αναδείξει.

Αν λοιπόν έχει έρθει η ώρα που ψάχνεις να βρεις το νυφικό των ονείρων σου, τότε χρειάζεσαι έναν οίκο νυφικών με μεγάλη ποικιλία, υψηλή αισθητική και φυσικά με τη νοοτροπία «Η κάθε νύφη είναι μοναδική». Ο οίκος νυφικών Demetrios είναι αυτό που χρειάζεσαι με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και οικογενειακή παράδοση μπλέκει μαγικά τα όνειρα με τη δημιουργικότητα, την πολυτέλεια με την υψηλή αισθητική, προσφέροντας μοναδικά νυφικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, το μοναδικό τους σχέδιο και την άψογη εφαρμογή τους. Ναι, αυτό θα είναι ένα νυφικό ειδικά για σένα και που πραγματικά θα το θυμάσαι για πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Ακολουθώντας τα κύρια χαρακτηριστικά μας και την αισθητική μας, μπορούμε να καταλήξουμε σε 5 βασικά στιλ, που μετατρέπονται σε νυφικά. Από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι άπειρες, όπως και το styling.

Η minimal νύφη, που της αρέσουν απλές και λιτές γραμμές

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Η νύφη με την vintage αισθητική, που λατρεύει τη μόδα των περασμένων δεκαετιών

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Η ρομαντική νύφη που τα δαντελένια και λουλουδάτα της κλέβουν την καρδιά

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Η boho νύφη, που είναι ανέμελη και αέρινη

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Η party queen νύφη, που ζει για το dancefloor

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Facebook: Demetrios Greece

Instagram: demetriosgreece

Λεωφ. Βουλιαγμένης 43,16675, Γλυφάδα

Τηλ.: 210 9647038

E-mail: [email protected]

www.demetrios.gr

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.