ΓΑΜΟΣ

Ο ρομαντισμός συναντά την κομψότητα στην SS2024 συλλογή του οίκου νυφικών Justin Alexander


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Απριλίου 2024

Ο ρομαντισμός συναντά την κομψότητα στην SS2024 συλλογή του οίκου νυφικών Justin Alexander
Οι δημιουργίες του Justin Alexander αποθεώνουν το νυφικό στιλ

Θέλεις να αισθανθείς ξεχωριστή την ημέρα του γάμου σου; Θέλεις να νιώσεις σίγουρη και χαρούμενη με τον εαυτό σου αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σου; Αυτά τα ερωτήματα είναι ρητορικά και δεν χρειάζονται απάντηση. Κάθε γυναίκα που έχει ονειρευτεί τον γάμο της και κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να παντρευτεί θέλει να ξεχωρίσει, να αισθανθεί άνετα, να νιώσει όμορφη και φυσικά να φορέσει το νυφικό των ονείρων της.

Τα όνειρα όμως δεν είναι είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους, οπότε και οι μελλοντικές νύφες δεν έχουν ονειρευτεί το ίδιο νυφικό, ούτε τον ίδιο γάμο. Κάθε νύφη είναι διαφορετική, έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, γούστο και αισθητική. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για κατασκευή νυφικών που ναι μεν αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα στο έπακρο, αλλά καλύπτουν όλα τα στιλ από τα πιο κλασικά και ρομαντικά μέχρι τα πιο απαιτητικά, μοντέρνα και τολμηρά.

Για να επιτευχθεί αυτό το δύσκολο έργο χρειάζεται ένας άνθρωπος με όραμα, ταλέντο και προφανώς μεγάλη γνώση της φύσης των γυναικών και των βαθιών επιθυμιών τους. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Justin Warshaw, τον τρίτης γενιάς CEO και καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου νυφικών Justin Alexander. Τα αριστουργηματικά και αισθησιακά νυφικά του οίκου και του ταλαντούχου artistic director κάνουν τις νύφες να ξεχωρίζουν και να εντυπωσιάζουν, χωρίς να συμβιβάζονται και χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν πολλά και διαφορετικά καταστήματα νυφικών ώστε να βρουν αυτό που ψάχνουν, διότι αυτό που ψάχνουν και έχουν ονειρευτεί θα το βρουν στον Justin Alexander.

Σε αυτόν τον οίκο νυφικών μπορεί κάθε νύφη να βρει το νυφικό των ονείρων της, όπως είναι και ο τίτλος της SS2024 συλλογής του οίκου «The Brides of Dreams», από σαγηνευτικά φορέματα, minimal jumpsuits, αέρινες νυφικές κάπες, vintage νυφικά για κομψές νύφες, κολακευτικοί κορσέδες ή νυφικά με εντυπωσιακά cut-outs, που είτε αφήνουν το δέρμα εντελώς γυμνό ή καλύπτονται από διαφάνεια, τούλι ή δαντέλα. Επίσης boho ρομαντικά σχέδια για γάμους με ιδιαίτερους προορισμούς μέχρι haute couture νυφικά, που πραγματοποιούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες γυναικών, οι οποίες αναζητούν πιο τολμηρές εμφανίσεις.

Υπάρχουν 5 διαφορετικές συλλογές και κάθε μια έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά, η Justin Alexander, η Signature by Justin Alexander, η Lillian West, η Sincerity Bridal και η Adore by Justin Alexander, όπου η κάθε μια έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει κάθε μέλλουσα νύφη.

Justin Alexander

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Signature by Justin Alexander

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Lillian West

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Sincerity Bridal

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Adore by Justin Alexander

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Κεντρική Διάθεση – Show Room:
Καραολή & Δημητρίου 65, Θεσσαλονίκη

www.justinalexander.com

Τηλέφωνο: +30 2310759467

Email: [email protected]

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.