ΓΑΜΟΣ

Δεξίωση γάμου: 5 tips για να ενθουσιαστούν όλοι


Branded Content Team

8 Απριλίου 2024

Δεξίωση γάμου: 5 tips για να ενθουσιαστούν όλοι
Η σωστή επιλογή χώρου είναι το «Α» και το «Ω»

Πόσα πράγματα έχουν περάσει από το μυαλό σου σχετικά με τη δεξίωση του γάμου; Από τη διακόσμηση και το φαγητό μέχρι τον χώρο καθεαυτό. Γιατί από τη μία, το ότι οι επιλογές είναι τόσες πολλές σού ανοίγει τους «ορίζοντες», αλλά, από την άλλη, ακριβώς αυτή η τεράστια διάθεση είναι που προκαλεί άγχος σχετικά με το τι είναι το κατάλληλο για εσένα.

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει 5 tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τη δεξίωση γάμου των ονείρων σου.

#1 Προτίμησε γήινες αποχρώσεις

Jenny.Gr

Είναι πολύ λογικό να αναρωτιέσαι τι χρώματα πρέπει να χρησιμοποιήσεις στον χώρο που θα γίνει η δεξίωση του γάμου σου. Ωστόσο, με τα earthy colors (και ιδιαίτερα τις αποχρώσεις του καφέ) μπορείς να είσαι σίγουρη πως δε θα χάσεις. Γιατί συνδυάζουν την κομψότητα με το εντυπωσιακό και παράλληλα την εγγύτητα που θες να έχει η μεγάλη μέρα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους.

#2 Κινήσου προς χώρους με εμπειρία στους γάμους

Jenny.Gr

Καθώς την ημέρα του γάμου σου μπορεί να προκύψουν πολλά θέματα που να χρειαστούν άμεση επίλυση, θες επαγγελματίες με χρόνια εμπειρία που να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Χώρους όπως το Apolis που πάντα προσφέρει δεξιώσεις γάμου και βάπτισης υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων, αρχίζοντας από το άκρως προσεγμένο μενού του και φτάνοντας στην άριστη εξυπηρέτηση. Τα έμπειρα στελέχη του σου δίνουν την ασφάλεια που ζητάς για ένα τόσο μεγάλο γεγονός.

#3 Κάνε συνδυασμούς χρωμάτων στα λουλούδια

Jenny.Gr

Για να δώσεις χρώμα στη γήινα διακοσμημένη αίθουσα, κάνε συνδυασμούς χρωμάτων στα λουλούδια. Μπορείς, για παράδειγμα, να «παντρέψεις» τα κλασικά λευκά λουλούδια με κόκκινα ή ροζ και αυτό θα «σπάει» τόσο όσο το κατάλευκο σκηνικό.

#4 Δώσε έμφαση στη χωρητικότητα

Jenny.Gr

Προτίμησε έναν χώρο που να έχει λίγη περισσότερη χωρητικότητα σε σχέση με τον αριθμό των καλεσμένων σου, για να είναι όλοι άνετα. Μην ξεχνάς ότι, πέρα από το φαγητό, η περίσταση επιβάλλει πολύ χορό και γενικά μεγάλη κινητικότητα. Το Apolis μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 400 άτομα, οπότε δε θα έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

#5 «Ντύσε» τα τραπέζια με ρομαντικά διακοσμητικά στοιχεία

Jenny.Gr

Για να απογειώσεις τη διακόσμηση του χώρου, πρόσθεσε μερικές πινελιές στα τραπέζια που κατευθείαν θα δώσουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε καλεσμένου. Βαζάκια με μικρά κεριά είναι, για παράδειγμα, είναι μία super cute και ατμοσφαιρική πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση και ό,τι και να έχεις υπόψιν σου, το Apolis είναι ο χώρος που μπορείς να απευθυνθείς για να κάνει τις επιθυμίες σου πραγματικότητα.

INFO:

APOLIS
Διεύθυνση: Λόφος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη Τ.Κ: 13231
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105062000

Facebook

Instagram

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.