ΓΑΜΟΣ

My perfect wedding dress - O οίκος νυφικών ATHENA\V κρύβει το δικό μας τέλειο νυφικό


Άρτεμις Καράγιαννη

4 Απριλίου 2024

My perfect wedding dress - O οίκος νυφικών ATHENA\V κρύβει το δικό μας τέλειο νυφικό
Το ιδανικό νυφικό για την κάθε μία είναι αυτό που την κάνει να νιώθει υπέροχα μέσα σε αυτό. Μέσα στις συλλογή ATHENA\V κρύβεται σίγουρα και το δικό μας!

Τα φλας αναβοσβήνουν σαν πυροτεχνήματα, τα χειροκροτήματα αφήνουν πίσω τους αυτόν τον γοητευτικό ήχο ενθουσιασμού, ενώ οι χαρούμενες φωνές δημιουργούν χαμόγελα που το ένα δίπλα στο άλλο συνθέτουν ένα παζλ απόλυτης χαράς. Η νύφη έφτασε! Και είναι υπέροχη, μέσα στο ATHENA\V νυφικό της.
Υψηλή ραπτική και κορυφαία ποιότητα. Ό,τι ακριβώς αναζητάει η νύφη από το δικό της νυφικό φόρεμα βρίσκει την τελειότερη έκφρασή του μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, υφασμάτων και στιλ στον οίκο νυφικών ATHENA\V, τον αντιπρόσωπο Ελλάδος και Κύπρου του ομίλου Pronovias.

Jenny.Gr

Δεκάδες επιλογές για να βρει η κάθε μέλλουσα νύφη αυτό που αναζητάει και την αντιπροσωπεύει, ώστε να λάμψει την πιο σπουδαία μέρα της ζωής της. Κλασική γραμμή Α για έναν πιο chic γάμο στην πόλη, παραμυθένιο princess για στιγμές ποτισμένες με απόλυτο glam, γοητευτικό boho για έναν πιο χαλαρό γάμο στην παραλία, αέρινες επιλογές για νυφικές εμφανίσεις με νησιωτικό φόντο ή αισθησιακό mermaid για να απογειώσουμε τη θηλυκότητα.

Jenny.Gr

Όποια και αν είναι η εικόνα που έχουμε οραματιστεί για την ημέρα του γάμου μας, ο οίκος νυφικών ATHENA\V κρύβει στις συλλογές της το δικό μας τέλειο νυφικό. Τη στιγμή που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μας, εμείς νιώθουμε υπέροχα μέσα στο φόρεμα των ονείρων μας, σχεδιασμένο από τους πιο ταλαντούχους designers, δημιουργημένο με τα καλύτερα υλικά και προορισμένο να εντυπωσιάσει. Το νυφικό που και μετά από χρόνια θα το βλέπουμε στις φωτογραφίες και στα βίντεο και θα νιώθουμε υπέροχα που τα επιλέξαμε, ανατρέχοντας στις τόσο μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μέσα σε αυτό.

Jenny.Gr



Δίπλα σε κάθε νύφη


Ο οίκος νυφικών ATHENA\V είναι δίπλα σε κάθε μία από εμάς από την πρώτη δοκιμή μέχρι τη σημαντική στιγμή της παράδοσης του νυφικού. Είναι κοντά και στη νύφη που είναι σίγουρη για αυτό που ψάχνει και είναι έτοιμη να δοκιμάσει συγκεκριμένα σχέδια μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό για εκείνη. Είναι κοντά στη γυναίκα που έχει πολλές ιδέες στο μυαλό της και άπειρα screenshot στο κινητό της, με αποτέλεσμα να είναι όλες επιλογές ανοιχτές για ανακαλύψει διαφορετικά σχέδια μέσα από μια υπέροχη γκάμα. Αλλά και σε εκείνη που απλώς έρχεται στη Boutique με μόνο στοιχείο την ημερομηνία του γάμου και τη διάθεση να εξερευνήσει τον εαυτό της μέσα από τα πιο όμορφα νυφικά. Για κάθε νύφη, για κάθε προσωπικότητα και για κάθε στιλ γάμου υπάρχει ένα ATHENA\V νυφικό που περιμένει στον οίκο για να γίνει το ιδανικό νυφικό φόρεμα και να μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά της νύφης, αλλά και όλων όσων θα την καμαρώνουν εκείνη την τόσο σπουδαία ημέρα.

Jenny.Gr

Στο κατάστημα μπορείς να βρεις αποκλειστικά Vera Wang Atelier Pronovias για όλη την Αττική. Επίσης, στο κατάστημα καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα θα βρεις τις συλλογές Pronovias, Nicole St.Patrick White One.

INFO:

Website

Facebook

Instagram

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.